Glöm inte att skratta, even när saker går inte som du vill just nu

Varje, Italien

Buongiorno fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov så där och vaknade kl 08. Det känns bra för en gång skull eftersom är lördag idag. Jag tycker att det är så skönt att vara ledig på lördag och söndag. Jag jobbade många många år på Hotell branschen och där fick jag jobba kvällar och helger i mängten.
Jag märker att när jag skrattar mår jag bättre. Jag är en ganska seriös person så att det är inte lätt att skratta ofta men jag har lärt mig med året att göra det oftare.
När saker går som jag inte vill det är då som jag skojar och skrattar om saker. Jag försöka hitta det roliga sidan av saker hela tiden.
Jag tänker hur skulle det vara ett liv utan att kunna skratta, skoja? Jätte tråkig,tycker jag. Dessutom om vi skrattar och skojar tar vi saker på ett positiv sätt och då attraherar vi positiv energi.

Idag skiner solen just nu och det känns skönt igen.Vi behöver regn i alla fall. Det är en vecka som inte har regnat.

Igår var jag på bio och det var jätte mysigt. Jag hade gratis biobiljetter, jag köpte popcorn och läsk på Ica och gratis parkering på Mall of Scandinavia för att jag är medlem. Annars skulle har kostat mig 60kr. Vi skulle äta på Vigårda med det blev tait med tiden och vi åt på Mc Donald's istället.

Idag vi ska kanske plocka svamp, äpple och allt som vi kan hitta i skogen. Jag älskar hösten, vara i skogen och plocka gratis mat från naturen. Vi ska köpa godis på Willys som kommer att kosta för oss 39,90kr kg. Jag fick ett personligt erbjudande igår.
På kvällen har vi inte bestämt oss vad vi vill göra. Det blir kanske lugn.

På bilden ser ni jätte söta vaser som man kan göra själv med bara lite saker. Nästan gratis om man vill.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack så mtcket😃du med❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram