Ger aldrig upp!

Varje, Tips för att spara pengar

Buongiorno cari lettori,  hoppas att ni mår bra. Jag sov ganska bra för en gång skull.
Jag tycker om att skriva på min blogg att vi ska aldrig ger upp. Om vi tappar fokus på en sak vi vill göra och kanske går inte direkt som vi ville från början, blir ledsen det är helt ok men ger aldrig upp. Om vi ger upp det är kört. Vi kommer aldrig att lyckas. Det gäller för många saker i vårt liv. Det är bara dem starka som går vidare. Ibland man ska lära sig att vara stark.
Jag vår inte så från början. Jag fick kämpa mot mina dåliga tankar som gjorde att många gånger ville jag ger upp på saker jag ville göra. Det står ingenstans att vi ska misslyckas, det är vår hjärna som lurar oss.
Så ger inte upp och kämpa bara!

Det snöade otroligt mycket igår och det kommer att snöa också idag.
Min man och jag vi ska handla men vi vill inte använda bilen. Vi kommer att ta en promenad och köpa bara det är vi kan idag.

Det blir en lugn dag, vi kommer att laga mat och mysa hela dagen.

På bilden ser ni vad kan man göra med en gammal känna. Så fin idé tycker jag att använda den på våren när äntligen kommer att finnas många blommor.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag,  buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Oggi c'è un lungo post in svedese della primavera! Sapevi che la primavera arriverà oggi? Così strano! haha È arrivato un sacco di neve qui a Stoccolma! :Onouw.com/blog_of_foodcraft
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Grazie mille sei cosi gentile ❤Davvero? aiuto non riesco a vedere i segni della primavera con tutta questa neve. Io vivo in Sollentuna e anche qui a nevicato tantissimo. Dobbiamo davvero incontrarci e farci tante risate 😃un grande abbraccionouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@