Det räcker väldigt lite för att kunna vara lycklig

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, come state? Godmorgon kära läsare hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, vaknade ett par gånger under natten.
Vad tror ni att det behövs för att kunna vara lycklig? Jag tror inte mycket.
Om vi fokuserar på vad är det viktigt i livet och vad är det inte viktigt, vi har redan svaret.
Jag känner mig lycklig idag för att jag respekterar och lyssnar på vad jag vill. I förut lyssnade jag på vad andra sa till mig och jag var aldrig nöjd. Det betyder att man tar också sina risker med vissa beslut men det gör att vi känner oss som en bättre människa. För mig det här varit en stor utveckling.
Känslan man får när man styr sitt liv som man vill är otroligt bra. Det är utmärkt för hjärnan och hjärtat.
På grund av det blir jag lycklig för små saker men stora för mig, till exempel när solen skiner. När man är stressad och sur är inte kapabel att njuta vissa stunder. Jag valde att kunna njuta dessa stunder.

Idag blir det en fin dag och jag kommer att ta en lång promenad senare.

Jag har inte beställt någonting och det känns bra. Jag ska köpa en present till mamma som fyller år den 3 mars och skicka den till Italien.

På bilden ser ni hur fint kan det va men bara gamla möbler, lite spets och några tallrikar i skåpet. I Italien är det jätte många som har ett skåp med spets och tallrikar.  Jag tycker att det är jätte fint.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Jag blir glad när min treåring säger att han älskar mig. ❤️❤️ Vilket underbart kök du har på kortet. Ditt??nouw.com/millasmat
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag kan tänka mig, bästa sak för en mamma💕Det tyvärr inte mitt kök😢Det är bara en fin bild💕nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@