Det hjälper att vara konstant när det gäller att spara pengar

Varje

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, det var ett par nätter jag inte gjorde så.
Tyvärr känner jag mig fortfarande mycket trött men det beror på vädret. Det är för mörkt nu. Jag trodde att i januari skulle det vara bättre men det är tvärtom. Ja, det är bättre att inte tänka på vädret, annars blir det inte bra.
Ja, jag tycker att det hjälper att vara konstant när det gäller att spara pengar.
Om vi skulle spara bara då och då kommer vi inte att nå ett bra resultat. Man ska istället vara konstant och spara varje dag, om det går på allt. Resultatet märker vi direkt på kontot redan efter ett par månader. Det är också otroligt viktigt att säga nej till många saker. Ibland vi vill bara köpa för att det är billigt, det är kanske bra men det är inte bra att har typ 10 stycken mascara hemma. Om det är så, det är bättre att sälja.
Jag har lärt mig att har fasta rutiner om man kan säga så, till exempel ,jag säger nej till många saker, lagar mat hemma, äter inte ofta på restauranger, går istället att använda bilen, sparar på el, drycker kaffe hemma, jag bakar själv, jämföra priser innan jag köper, använder kuponger, köper bara på rea, gärna rea på rea, köper på secondhand och loppis, köper kort datum och mycket annat. Allt det här har hjälpt mig att spara pengar och jag tänker försätta så.

Idag ska jag till läkaren, det är många saker som ska göras men som vanligt ett i taget.
Det känns tråkigt på gratis fronten. Jag hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤Buona giornata

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@