Det är bättre att vara positiv

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov dåligt som vanligt. Somnade sent och vaknade tidigt.

Spelar igen roll eftersom har jag en fantastisk dag framför mig.Det hjälper så mycket att tänka positivt. Det räcker att man nöjer sig med små saker som man är kapabel att uppskatta i sitt liv.

Jag läste att det är viktigt att skriva 10 positiva saker varje dag .Jag började och det funkar. Från början tänker man var ska man hitta positiva 10 saker ? Man tror att det är omöjlig, men det är inte så. Man till exempel uppskattar att man är frisk, att man har stöd frön sin man och familj, att man har goda vänner och listan bara försätter. Så att det upp till oss att tänka positivt, vi kan bara tjäna på det. Om ni vill läsa mer om detta Googla på Carolinagardheim.se. Hon är grym.

Idag vill jag ta en lång promenad, jag ska laga mat men resterna av kyklingfärs jag fick från matkassen och hämta ett billugt paket jag beställde från Meds.

Jag väntar på olika gratis prover, hoppas att någonting kommer idag. Det är så kul med gratis.


På bilden ser ni en annan blomma som växer spontant i Italien.

Vad händer för er idag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tycker det är utmanande att gör denna typ av listor. Kör den i personalgruppen ibland ex, något positivt som hänt i veckan, gett någon kompis feedback. Listan kan göras långnouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är glad att också använder den😃👍nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@