Cashbackshopping.se testa skraplotter för 149kr med Miljonlotteriet få 4 biobiljetter och 148kr åt

rabatter, gratis

Innehåller reklam och annonslänk för nedan nämnd företag

Helt fantastiskt erbjudande på Cashbackshopping.se , prenumerera på Miljonlotteriet skraplotter för 149kr och få 148kr i återbäring och 4 stycken biobiljetter.
Så bra att jag kunde inte motstå! Jag har inga biobiljetter kvar och skulle vilja titta på ett par film då är det erbjudandet perfekt. Om jag har räknat rätt betalar vi bara 1kr plus får vi 4 stycken gratis biobiljetter.
Läs ordentlig alla villkor innan du prenumerera. Man ska inte har varit prenumerat på Miljonlotteriet sista 3 månaderna. Man kan inte säga upp prenumerationen innan första lotten har kommit och betalningen.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är tråkigt att det är så, vi kommer då bara att skrapa istället att få biobiljetter. Jag kommer att säga upp tjänsten direkt när jag har fyllt krav för återbäringen.nouw.com/enitalienareisverige
Ulrika
Ulrika,
Nej du får 4 biobiljetter som skickas i november plus 148 kr för att du provade miljonlotteriet en nu igår. Det enda du inte får är 6 extra skraplotter, sådana som du skrapade igår, men det är ju inte säkert du vunnit något på dem ändå. Det är ett jättebra erbjudande.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@