Blogg tips nr 20 och 21 Santa Margherita och Pula i Sardinien i Italien

Varje

Idag skulle jag vilja prata igen om Santa Margherita och Pula i Sardinien. Igår mådde jag jätte dålig och orkade inte. Därför finns två inlägg i ett !

Jag forsätter att visa er bilder. Det finns mycket att göra där. Många aktiviteter. En som är mycket populär och Älskad från många turister är att tar en tur med andra personer med hjälpen av hästar. Man kan se många fina stränder... Om man vill äta vid havet i Santa Margherita och Pula, det finns ett par restauranger som man ska absolut besöka. Jag har skrivit ett par för att det finns inte många som till exempel i Grand Canaria. I Sardinien vill man respektera naturen och det är förbjudet att bygga vid havet. Dem som finns byggdes i slutet av 70 talet.

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Ulrika
Ulrika,
Din serie om Italien är så bra, jag hoppas att du både vinner tävlingen du skulle delta i med dina inlägg och fortsätter att skriva om Italien när du känner för det även efter tävlingen. Kan man rösta på dig som vinnare eller hur fungerar det?
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack det värmer ❤ Ulrika! Jag fick nästan tårar i ögonen när jag läste din kommentär ! Jag skojar inte! Tyvärr man kan inte rösta. Jag är jätte glad att du tycker mycket om mina inlägg om Sardinien och syftet med detta var att många som inte känner till Sardinien skulle äntligen upptäcka den! Om det blir många som kommer att göra det, för mig jag har redan vunnit! Tusen tack från mitt hjärta! ❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@