Att tar emot kritik är inte lätt

Varje, Italien
Buongiorno fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov bättre vilket gör att jag känner mig utvilad idag. Helt otroligt att man har också bätte humor på grund av det!

Här ni lätt att tar emot kritik? Jag kan ta emot kritik men det ska vara en konstruktiv kritik inte "elak" kritik. Jag tycker att det behövs inte göra en elak kritik för att den hjälper inte den som tar emot och den som göra kritiken. Det är bättre ger konstruktiv kritik istället. Man har möjlighet att lära sig någonting och att fundera på saker och inte vara ledsen. När jag har fick elak kritiken mådde jag så dåligt. Det var på jobbet och det stämde inte alls. Många personer har bara en dåligt hjärta och samhället hjälper inte eller. Det tåg många dagar för mig att mår bättre igen. Det är väldigt svårt att tar emot en elak kritik för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt. Men som tur finns det mera fina personer runt om kring mig att jag inte behöver längre tänka på det.

Det blir en fin dag idag. Jag vill ta en promenad senare och titta på min favorit secondhand butik. Jag kan stanna där hela dagen! Sedan vill jag titta på City Gross om jag hittar nya kuponger.

Jag ska ringa till Panduro och titta var är mitt paket som jag beställde 15 dagar sedan. Decathlon har inte kommit eller. Go Gift skickade inte ett presentkort till mig och jag ska ringa dem också. Vad tråkigt att man ska kämpa för att få sina saker hemma.

Hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet.

Jag började att visa er dekorationer som man kan göra nu i hösten. Denna är jätte fin om man kan göra med saker man hittar i skogen och har redan hemma.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag❤ Buona giornata


Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Håller helt med dig! Det är aldrig roligt med "elak" kritik. Hoppas du får en fin dag 😊
nouw.com/sandrakannasto
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
survivan
survivan,
De som kommer med elak obefogad kritik är nog ofta små människor som tror att de växer av att vara elaka
nouw.com/survivan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så bra sagt. Det är verkligen så.
nouw.com/enitalienareisverige
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
God morgon ♥️
Jag kan ta kritik men inte elak kritik.
Elaka människor kan hålla mun 😉
nouw.com/densaknadefamiljen
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Att ge konstruktiv kritik är svårt. Man ska absolut inte vara elek. Man ska kunna skilja på sak och person. Jag hade konfliktsamtal igår, det är tufft att var tuff. Därefter måste man nollställa sig och vara en ho och trevlig chef/kollega igen
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, du har rätt man ska tänka alltid på vem har vi framför oss. Du är en bra chef, jag är säkert på det❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram