Att spara pengar hjälper oss att ha ett tryggare liv

Buongiorno cari lettori, hur mår ni ? Hoppas bra. Jag vaknade så tidigt och det är inte bra för att jag redan känner mig jätte trött.
Jag tycker verkligen så, att spara pengar hjälper oss att ha ett tryggare liv.
Man skulle vilja spendera hela sin lön varje månad, köpa många prilar, äta på restauranger, kaféer och mycket annat. Men man glömmer en sak, livet är inte vara en dag eller 30 dagar utan vi hoppas för många år av frisk liv då ska vi tänka till framtiden också.
Om vi inte sparar pengar när någonting extra händer till oss vad gör vi? lönar pengar? det är fel. Vi ska istället ha ett sparkonto för vissa saker och därifrån ska vi ta pengarna.
Min mamma och pappa lärde mig att göra så och jag är mycket tacksam. Idag kunde jag inte klara mig om jag inte hade gjort som dem sa.
Det är bättre att känna sig trygg och ha mindre prylar runt om kring istället att ha prylar och noll kronor på sparkontot. Det är vad jag tycker.
Vissa perioder kan man också köpa till sig själv någonting extra för att det är också viktigt att göra ibland. Jag ser det som en belöning till oss själva. Det viktigaste är att vi inte göra ofta.

Idag regnar det hos oss och är mycket tråkigt.

Det blir mycket att göra men vi tar en sak i taget. Jag ska hämta 2 stycken paket från Åhléns och jag vet inte om jag åker idag eller imorgon. Annars som tur, jag har inte beställt någonting annat.

På bilden ser ni fina julkulor man kan göra själv.
Vad händer för er idag?
Ha en skön dag,  buona giornata💕

Gillar

Kommentarer

Instagram