Är vi nöjda med vårt liv?

Buongiorno cari lettori (kära läsare) hoppas att ni mår bra. Jag sov dåligt på grund att mina grannar hade en fest till kl 04 på morgonen. Jag vet inte var vissa människor tycker om att respektera andra.
Ibland har man inte tid att tänka om man är nöjd med sitt liv. Man jobbar jätte mycket, pluggar och så vidare. Det är skönt tycker jag ibland att sänka tempot och tänka på hur vårt liv ser ut.
Det är lättare att göra det när man är på semester och då sitter vi kanske framför havet och funderar på vad vi har gjort i livet och då kommer frågan: är jag nöjd med mitt liv? har jag allt jag önskade mig? saknar jag någonting? vill jag ändra någonting?
Det är frågorna som är svårt att svara om man har inte tid att tänka.
Jag kan säga att jag är nöjd med mitt liv. Jag har en underbar familj, en underbar man och vi är friska. Saknar jag någonting,  ju, det gör jag. Men allt man kan inte ha. Jag har lärt mig att om man har mycket pengar är man inte nöjd eller för att då saknar man resten. Om jag kan välja, då  kommer på första platsen familjen och kärleken och sedan kommer resten.
Jag kanske hade inte svarat så om jag var yngre.

Idag regnar det hos oss. Min man och jag Vi vill ändå åka och plocka svamp. Jag vet, vi är galna😂

Igår hade vi en underbar kväll hos min man familj, god middag och mycket skratt. Det behövdes.

Idag blir det lugn istället. Vi ska laga mat på kvällen. Vi har inte bestämt vad.

Jag hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet som vanligt.

På bilden ser ni en "presepe" som alla familjen gör i sitt hem under Julen. Man kan köpa små hus, små figurer, djur, frukt och bygga en liten by var den 24 december kommer alla barn och vuxna att placera en liten Jesus  bredvid Maria och Giuseppe som är då född precis den 24 december . På bilden ser ni en typisk "presepe" i Naples.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤Buona Giornata

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi ska ha en lugn dag, kärleken ska storrengöra akvariet (tar nästan hela dagen i anspråk) jag ska ta mig en löparrunda
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh det blir säkert en fin dag😃
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram