Just nu har motivationen till pluggandet sjunkit och jag känner ingen ork. Nästa uppgift ska lämnas in om mindre än två veckor å jag har inte börjat på den 👎🏻. En uppgift om att göra en marknadsplan och jag fattar inget av det hela och det känns för svårt just nu.
Ska nog göra mig ordning för sängen och få lite extra sömn inatt och hoppas jag kan läsa några sidor i morgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På lördag ska jag stå tärna bredvid min bästa tjejkompis och kände att jag vill dölja lite ojämnheter i ansiktet inför alla bilder som kommer att tas. Idag på rasten sprang jag iväg för att hitta lite smink. I vanliga fall använder jag endast ögonbrynspenna och mascara så detta var ju inget jag är van vid 🙄. 450kr fattigare för lite smink under en kväll 😆 får hoppas det kommer till användning fler ggr.

#smink #spackel #ansikte #bröllop #bröllop2017 #tärna #hederstärna #vän #bästavän #handla #bilder #fotografering

Likes

Comments

Nu har E inskolats i tre dagar på sin nya avdelning. Tyvärr går det ju inte alls så som det var på förra avdelningen. Hon har svårt för att vara där och blir jätte ledsen när jag går och vill inte bli tröstad av pedagogerna där ännu. Men det har blivit lite bättre iaf än första dagen då hon var helt hysteriskt ledsen hela dagen. Idag hade hon lugnat ner sig efter kanske 10 min och började med att leka med lera och sedan med bilar.
Om 30min ska hon hämtas och får då höra hur hela dagen gått.
På måndag börjar jag jobba igen och verkligheten sätter fart, även mitt första prov är nästa vecka i Företagsekonomi 1 och sedan börjar nästa kurs som är Företagsekonomi 2.

Underbara unge som är så mammig så det heter duga ❤️

Likes

Comments

Igår körde vi en HEL dag på gröna lund, bokstavligt talat 😂. Vi var där från öppning till stängning och barnen hade såå kul.
Vi ville köra en sista grej innan semestern tog slut. Imorgon börjar F att jobba igen men jag är ledig denna vecka oxå (kanske ska jobba på fredag). Barnen kör igång med förskola och dagis på onsdag. E är inte förtjust att byta avdelning så henna ska vi försöka skola om. Hon är helt hysterisk när man ens nämner det och grinar.
Dom fick nämligen vara på sina nya avdelningar några få timmar under torsdag och fredag för en lugn start men E hade vart ledsen mesta delen av första dagen och andra dagen fick jag hämta henne efter 1,5 timme för dom fick inte henne att lugna ner sig alls, hon var hysterisk 😞 så på onsdag ska jag vara med på hennes dagis för att få vänja sig. Jag hoppas verkligen de går vägen.

Likes

Comments

Bilder tagna från Google.com

Idag har vi vart i det stora badhuset kokpunkten som ligger i Västerås. Man har hört mycket om det stället att det ska ha allt å så vidare. För mig kändes det som ett helt vanligt äventyrsbad, inte mer märkvärdigt än andra man varit på.
Vist vi hade kul men blir det en nästa? Ja absolut, men gärna när barnen är nåt år äldre så man kan röra sig mer utanför barnpoolen 👌🏻.
T vågade iaf åka gummiringarna med pappa några ggr men E vägrade gå ur barnhörnan så där satt man 😂.
Vi var där till 10 när dom öppnade och åkte därifrån kl 16 så en hel dag vart det.
Innan hemgång stannade vi till på Kina restaurangen här på hemma plan också för att inta dagens middag. Heeelt slut är jag nu men ska sitta en stund vid datorn och föra över mina bilder till en extern hårddisk som låg i brevlådan när jag kom hem, tänkte tömma datorn och hoppas på att den blir lite snabbare och bättre till pluggandet!!

#kokpunkten #västerås #bada #äventyrsbad #familj #familieliv #familjemys #barn #dotter #son #kärlek #roligt #google #vatten #heldag #kina #kinamat #kinarestaurant #äta #livet #livetmedbarn #dator #plugga #ekonomi #externhårddisk #bilder #trött #seg

Likes

Comments