Grønn på å beregne penger...

Hei nye uke!

Det er skikkelig blåmandag for meg i dag. Skulle egentlig rydde/vaske, jogge og være megahappy og opplagt. Men formen er på bånn. Kan prøve å være megahappy for det da, men det andre for bare bli som det er.

Da jeg kjøpte de tre blomstene i forrige uke, trodde jeg budsjettet skulle holde... Men pga de fine der, resulterte det i at jeg gikk 134 kroner minus. Helt ok altså....

Jeg har denne mnd lært meg å spare flere tusen pga den nye innstillingen på matbudsjettet. Planlegging, og bruk av det man har i skap, kjøleskap, og fryser. Og ikke minst ha en liten buffer slik at jeg har mulighet til å handle når ting er på tilbud. Det hadde jeg ikke før jul. Da var jeg så grønn på å beregne penger slik at en uke kunne det skje at det ikke ble fullverdig med middager fordi vi ikke hadde lagt av nok gryn!

Jeg er skikkelig glad for at jeg bestemte meg for det! Nettopp pga det har vi også da mulighet til å dra på fjelltur på torsdag denne uken!! Det blir fantastisk og en skikkelig belønning for strevet.

Bilde fra en joggetur forrige uke..

Liker

Kommentarer

Camilla
,

Så kult!! God fjelltur! 😄👍🏻

enheltvanligfamilie
enheltvanligfamilie,