GOD DAG :) Middagsplan og min dag

Nok en uke er godt i gang. Nå rydde jeg i kjelleren. Ca to ganger i året ryddes det igjennom leker, klær og diverse ting som bare ligger å slenger.. Blir en henger på Øra. Sykt digg følelse når jeg er ferdig.

MIN DAG:

Noen har lurt på hva jeg gjør når alle barna er på skole og barnehage... Den er jo sykt variert. Noen ganger er det tannlege, legetimer, øyeleger, konroller, skolemøte, liten handletur i byen, en kaffe med en venninne osv. Det er mye å gjøre i et hus, så det er ikke så spennede det jeg driver med, Men om jeg "bare" er hjemme er en typisk dag slik:

06.30- vekker barna og ordner frokost og matpakker og drikker kaffe

7.45- skolebarna går til skolen

07.45-9.00 - rydder jeg av frokost og setter på en vask så leverer jeg Ailo til barnehagen (er det mandag skriver jeg handleliste og handler)

9.30-11.15- rydder, bretter klær, feier gulvet,vasker et eller annet osv

11.15-12.15- drikker kaffe, spiser lunsj, skroller på tlf, skriver på pc eller hører på noe

12.15-13.15 - fortsetter rydding/bretting/henge opp klær osv

13.15- alle eller noen av skolebarna kommer hjem

13.15-15.00- ordner lunsj til dem, hjelper til med lekser, klargjør middag.

15.00 eller 16.00 drar jeg på jobb to ganger i uka

Etter 16.00 går dagen raskt mot kveld. Middag, kjøring til aktiviteter, mer leksemas, lek, rydde av og på bord, noen skal bade/dusje, kvelds, legging osv osv. Sånn ca 21, 22 tiden kan jeg slappe av foran tv`n eller no.

I dag skal jeg lage en jobbeplan til barna....De vil tjene penger. Helt greit å gjøre dem vant med at penger ikke vokser på trær ;)


HAVE A NICE DAY! HILSEN ALLY

Liker

Kommentarer