Elfenben

Jeg håper mange har det som oss!

For 14 år siden ble jeg kona til Henrik. Det kommer jeg aldri til å angre på. Har aldri vært i nærheten av "7 års krisa",eller "den store" krangelen. Jeg elsker mannen min mer og mer for hver dag.

Jeg vet vi har det sånn fordi vi er åpne om alt, og vi vet at det ikke hjelper å komme med egne behov først. Saken gjør det jo ekstra "lett" siden vi har mange like interesser og meninger. Vi er ikke akkurat som dag og natt. (eller noe er jo bare typisk jenter og typisk mannfolk, blir litt småsprø av og til).

Mest sannsynlig har vi mange år igjen. Og jeg aner ikke hva tiden vil bringe. Men jeg håper vi står rustet sammen til vi dør. Må komme hva som komme vil, vi setter hele livet til for å bevare kjærligheten.

Elfenbenbryllup!

"Nå har dere vært gift i fjorten år, og dere begynner å kjenne hverandre svært godt som ektefeller. Denne bryllupsdagen kalles for Elfenbensbryllup. Elfenben har gjennom århundrer vært et tradisjonsmateriale benyttet til smykker, pyntegjenstander og mye annet. Men dette har hatt sin pris, og heldigvis er det i dag blitt forbudt med salg og kjøp av elfenben. Dette er på grunn av snikskyttere som har vært i ferd med å utrydde enkelte dyrearter som elefanter og nesehorn. Så ikke kjøp ekte elfenbensprodukter! Det finnes mye annet som er fine kopier isteden.

Dere kan nå feire at dere har vært gift i hele fjorten år."

Bilde over er tatt på Borrehaugene i Horten der vi tok bryllupsbildene. Mange minner derfra. 💕

Liker

Kommentarer

Lene,

Herlig, vi har heller ikke hatt den store krangelen og det er så godt ❤️ Gratulerer så mye med bryllupsdag, ønsker dere mange fine år fremover 🥰

leneetarnes.blogg.no
enheltvanligfamilie
enheltvanligfamilie,

Så hyggelig med kommentar. Tusen takk

❤️

nouw.com/enheltvanligfamilie