When you start looking at things, really really looking, you will start living! ♥

Heeeej kära väder och hej kära du!

Asså wooow! Vilket väder! När jag gick ut från skolan idag, var det som när man går ut från ett flygplan när man har flugit till ett varmt land - värmen slås emot en! Heelt sjukt! Just nu sitter jag ute i trädgården, har druckit en smoothie, läst bok och verkligen njutit! Men det där sista med att njuta är svårt, och jag har skrivit ett inlägg om det innan (Lästips: Live in the actual moment ) men jag tycker fortfarande att det är svårt, och känner att jag behöver skriva lite om det igen. För på något sätt kändes det ändå som att jag njuter nu.

Här nedan ser ni en text som jag tror fick mig att haja till!

Visst är det fint? Man ska liksom tänka när man gör saker. Så nu ska jag tänka på hur fantastiskt det är att det är typ 30 grader ute den 20 april, att det blåser varm luft på mig, att jag sitter här i skuggan i t-shirt, att himlen är helt blååå och att det är fredag och jag har en hel helg framför mig.

För när man tänker efter så har man alla dom där underbara små sakerna som beskrivs i texten, precis framför näsan. Man måste bara hitta dom. Det är nog så man lär sig att njuta - att hitta dom där små sakerna. Det finns alltid något bra. No rain, no flowers! Så även fast det är en urtrist dag så måste man försöka hitta det där lilla extra. Det där som bara vissa personer ser.

Jag VILL verkligen bli duktig på att njuta. För är det inte att njuta som livet går ut på? Jag vill kunna känna att jag inte behöver sakna ett ställe eller en upplevelse, för man var där i nuet och NJÖÖT!

Man kanske inte ska hålla på med något hela tiden, utan bara sätta sig ner och tänka. Stanna tiden lite. Kanske inte kolla på tv samtidigt som man äter mat, utan bara äta och känna hur got det smakar på riktigt. Det ska jag ta med mig!


Hjärtar dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @enhappytjej