Släppa alla förväntningar! Gör det du gillar!

Hej på er!

Idag ska jag prata om min älskade orientering! Det är den absolut bästa sporten för mig! Men inte för att jag älskar att springa ihjäl mig, utan för att det är så mysigt. Det är så mysigt att springa tillsammans med andra och kunna snacka samtidigt. För jag känner aldrig för att springa själv. Det är inte min grej. Jag vill kunna få ut något mer av det också.


Och jag blir verkligen såå glad efter ett bra orienteringspass, men det är inte så ofta jag är sugen på det innan man är där, just för att man ibland springer själv. Men nu känner jag att jag måste lyssna på mitt hjärta och verkligen ta tag i att jag alltid springer med någon annan. Man behöver inte alltid vara så perfekt och tävla i sin egen klass och bara föröka springa snabbare och snabbare hela tiden. Man kan faktiskt bara göra det man helst vill, och jag tycker inte att det är någons rätt att säga att man inte får göra det man själv vill! Så nu tänker jag släppa alla förväntningar på mig när det gäller orienteringen!

Så här tycker jag att ni också ska göra. Tänka igenom livet och släppa era förväntningar på några saker! Det kommer kännas skönt, jag lovar!

Hjärtar dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @enhappytjej