Live the actual moment ♥

Heeeej!

Idag ska vi prata om att njuta. En ganska svår sak! Det tycker jag iallafall! Jag menar hur njuter man av en utsikt? Några tips tack! Ofta tänker man ju på att man verkligen måste njuta nu, och att man påminner varandra. Men hur gör man egentligen!? Jag läste det här citatet, som är här nedanför, och kände att det faktiskt kan vara så man ska göra.

Jag tycker att citatet, eller texten kanske man ska säga, säger att man verkligen ska ta sin tid till olika saker. Att man ska vara i nuet. Och det är också en klyschig sak, men det stämmer så bra! Jag tror att man är i nuet när man tänker på vad man gör. När man liksom går igenom vad man känner, tänker, tycker, hör och ser. (Är det inte det som kallas mindfulness?) Och det behöver inte vara så komplicerat, du bara tänker på teet samtidigt som du dricker det. På hur gott det smakar. Eller på hur det känns i ens lilla kropp när man ligger i sin sköna säng, på sin puffiga kudde, med täcket uppdraget till hakan. Det är så jag tror man är i nuet. Och jag tror att man njuter när man är i nuet. Att det är typ samma sak.

Så jag ska verkligen FÖRSÖKA vara mer i nuet och göra saker mer i nuet, diska, äta, chilla, gå promenader, fixa i ordnings sig. För nu när jag har mer förståelse för hur man egentligen gör. Innan har jag mest tyckt att det är ett fint citat att man ska leva i nuet, men jag tror att jag förstår hur man ska göra nu!

Här i fjällen har jag insett hur svårt det är att njuta av en utsikt. Jag försöker njuta av den blåa himlen och dom vita fjällen, men jag vet inte om jag gör "rätt". För hur ska det kännas när man har njutit tillräckligt, så att man känner att man verkligen har tagit in utsikten. När man njuter av något smarrigt som man kan äta, så är det ju bara att äta långsamt och tänka på smakerna. Men utsikt det är svårt.... men man kanske inte kan göra bättre? Jaja jag vet inte.

Hjärtar dig!

Hjärtar dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @enhappytjej