Dagar får vara allmänt tråkiga

Heeeej!

Om jag skulle beskriva denna dag med tre ord, skulle jag välja; trött, säng och fryser. Inte den bästa dagen i mitt liv kanske. Om man läser dom tre orden tror jag man får en väldigt bra bild av min dag, man kan nästan känna på känslan.

Men jag tycker inte det gör någonting. Dagar får vara pissiga. Allmänt tråkiga. Bara det inte tar över hela ens liv. Jag tror kanske att det ligger lite i våra kroppar, att det inte är bra när man bara slappar en hel dag, eller när man sover förbi hela tiden på dygnet när solen visar sig. Men NEJ. Om du känner att det är det som du behöver just nu, gör det. Sociala medier (eller vad det nu är som gör att vi tänker så) ska inte stå i vägen för att du ska må bra. Att du mår bra måste väl ändå va det viktigaste.

Samtidigt ska man inte hindra sig själv genom att tro att det inte finns ett sätt att vända sin dag. Det går. Det kan absolut va svårt, men det går. Två knep kan vara att ringa en kompis, mamma eller helt enkelt en vanlig snäll person. Det tror jag till 100% kan vända din dag.

Andra knepet är att sätta på sig lurarna och lyssna på lite go, svängig musik! Beroende på ditt mående kan det ju antingen va en danslåt, för att peppa igång dig. Eller en låt som får dina känslor och tanker i tjack.

Lästips: The time you enjoy wasting is not wasted time

Hjärtar dig!

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Bra skrivet! Man får ha en dålig dag, bara man tar nya tag sedan 😊
nouw.com/elinm
Enhappytjej
Enhappytjej,
Ja håller helt med! Ha en bra dag! <3
nouw.com/enhappytjej
IP: 173.231.62.76

Instagram @enhappytjej