Att skriva om något som på riktigt är viktigt, och som kan förändra världen!

Hello people!

Visst man kan tänka att ni inte är så många som läser mina ord här inne. Men egentligen så är ni ju väldigt många. Jag menar, tänk att det finns en del av er som väljer att läsa vad jag skriver, fast ni inte känner mig personligen. Ganska sjukt.

Jag har iallafall tänkt lite på det här med vad jag egentligen vill säga till världen. För jag kan ju välja att skriva om EXAKT vad jag vill, och då känns det vettigt att jag ska skriva om något som betyder något. Som kan göra skillnad.

En fråga till er, vad hade ni valt att skriva om, om ni med hjälp av det, kunde förändra och förbättra världen?

Jag känner att det viktigaste att förmedla, är att tro på sig själv och älska sig själv, att designa sitt eget drömliv och leva exakt som man själv vill, och att peppa, peppa och stötta, stötta! Helt enkelt sådana saker som man behöver i sitt liv. Som kan förändra ens liv. Livsviktiga saker.

För även fast jag inte än kan nå ut till särskilt många, så kanske det är just ni som kan ta åt er det bäst, och det kanske är just era liv som jag kan förändra. Och det är ju det jag vill. Jag vill nå ut till folk och inspirera med mitt tankesätt, så att dom precis som jag kan leva sitt drömliv. Jag vill göra Tellus till en bättre planet att leva på.

Så jag vill verkligen tänka på dom rubrikerna när jag skriver här på min lilla blogg. Så att jag inte bara skriver om sådant som jag tror att ni vill läsa om, utan om saker JAG vill skriva om och lyfta upp!

Hjärtar dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @enhappytjej