Alla vi som går i skolan är så duktiga! Heja oss!

Hej!

Vi är så duktiga! Alla vi som går i skolan är så duktiga!

Varje dag är man omgiven av (idioter 😉), prestation, stress och mobbning. Det är inte konstig att det tar på krafterna. Men ändå tar vi oss igenom det every single day. Det är duktigt!

Jag har haft tur och fått en hjärna som har lätt att komma ihåg saker, och för det är jag evigt tacksam! Men jag är ändå full med stress och prestationsångest. Det finns inget som tar bort det från någon. Det är sådant man måste börja ta hand om, så fort man sätter foten i skolan. Och att man inte går under, är duktigt!

Jag har börjat att försöka tänka, att allt inte spelar SÅ stor roll. Det viktiga är hur du mår under dina skolår. Om man mår piss piss, vet jag inte om jag tycker det är värt att få A i alla ämnen. Det är ändå en så stor del av ens liv. Är inte det viktigaste hur du är som person? Jag tycker iallafall att det är mycket bättre om man har E i alla ämnen och är en superduper fin och snäll person, än om man har A i alla ämnen och är en idiot. Så nästa gång du är missnöjd med ett betyg eller prov, tänk på hur bra person du är och hur långt du kommer komma på det! Jag tror på att snällheten tar en längst. Jag tror på dig!

Allt det här säger bara att vi måste börja ta hand om varandra mer. Alla tycker mer eller mindre att det är jobbigt mentalt och fysiskt. Så vi får inte göra det ännu värre med kommentarer och andra dumma saker. Sluta!

Gör skolan rolig!

Hjärtar dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @enhappytjej