Igår var sista tävlingsdagen på Skandia Grand Opening och vi var supertaggade. Vi gick ut vid 11 och hjälp vad vi hade otur. Amanda slog en bra drive och vi var igång. Sedan slog jag en sjukt bra trä 5 från lerig fairway som stutsade konstigt och la sig i en grop innan bunkern. Där ifrån slog Amanda en Trä 5 och studsade konstigt hon med och la sig 5 cm i bunkern från kanten och jag slog ett hugg ur bunkern. Sedan treputtade vi hålet och gick därifrån med dubbel. Sedan höll vi på så hela tiden, stutsade på brunnslock, hade massa hålkanter. La oss i hålor och fick droppa oss för ospelboll. Resultatet blev ändå +11 så det var nästan bästa scoren den dagen. Vi slutade på en 6:e plats och eftersom vi var yngst i fältet var vi nöjda.

Jag spelade väldigt bra och stabilt så nu taggar jag till nästa tävling och läger.

Kram💗


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 457 Readers

Likes

Comments

Idag var det andra tävlingen för i år och det var bästboll. Vi ledde efter 4 men efter 1 dåligt hål av båda på samma hål var vi lite sämre. Men scoren blev +1 och vi ligger på en sjätte plats. Själv spelade jag väldigt bra och stabilt så nu kör vi.💗😘 Efter satt vi och åt och sedan tränade vi. Dock efter tag bestämde vi oss för att åka till Emporia så det gjorde vi. Blev lite Hollister kläder för båda oss💗


Likes

Comments

Imorgon ska jag och Amanda spela Skandia Grand Opening och idag spelade vi in. Spelet kändes bra och vi är taggade. Imorgon efter rundan ska vi åka till Emporia och shoppa, TAGGA. Men först ska vi kötta!!!!!

Läs hur det går på Livescoren på golf.se eller Facebook!💗😘💗


  • 408 Readers

Likes

Comments

Imorgon den 25/4 åker jag och min kompis Amanda till Skåne för att spela en lagtävling tillsammans, nämligen Skandia Grand Opening. Jag är så sjukt taggad och vill bara spela den. Det är en jätterolig tävling där man först spelar 18 hål bästboll och på söndagen spelar man 18 hål foursame. Jag tycker det ska bli helt grymt att spela den i år igen och den här gången med Amanda. Hon bor i Kungsbacka/Göteborg så vi träffas inte så ofta. Vi ska bo hos min mormor och morfar i deras hus och det ska bli så kul. Vi 2 kommer att få hela övervåningen helt själva så det ska bli kul. Dags att gå och packa!💗😘💗


  • 420 Readers

Likes

Comments

Den 22/4 hade jag min första tävling på Örestad i Skåne. Jag gick ut 8:50 och var på golfbanan klockan 7.30. Jag började slå och putta och slagen kändes bra. Jag gick ut på röd och började med en treputt för bogey. Jag spelade sådär första 9 och kom in på 40 slag. Sedan gick jag ut på sista 9 och spelade bättre. Jag kom in på 35 slag och kunde skriva under på 75 slag, bara ett slag ifrån ledaren.

Vi hade 1.5 timmar mellan rundorna så vi hade gått om tid att äta och värma upp igen. Sedan gick jag ut igen, den här gången på hål 1. Jag började med birdie men sedan gick det utför. Dålig puttning och några dåliga wedgar förstörde spelet men 2 birdies i rad och sammanlagt 3 birdies på 9 hål hjälpte. Jag kom in första 9 på 38 slag! Röd som är den kluriga slingan hade jag lite kämpigt med och jag gjorde några dåliga 3 puttar. Jag kom in på scoren 42. Sammanlagt blev det 75,80 och en fjärde plats. Det är jag ganska nöjd med och jag får mina första rankingpoäng.

Nu taggar jag till Skandia Grand Opening som jag ska spela med min kompis Amanda i helgen💗


  • 398 Readers

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag har haft fullt upp nu så jag kommer lägga upp många inlägg nu.:)


  • 356 Readers

Likes

Comments

Det började med att vi samlades på Ringenäs på lördagen tidigt på morgonen innan vi åkte iväg. När vi kom fram började vi träna direkt och var på rangen, tränade wedgar och puttade. På rangen kändes slagen riktigt bra och svingen var väldigt stabil. Efter det tränade vi wedgar och chippar. Det kändes bra, speciellt chipparna som var riktigt bra. Sedan var det dags för puttningen då vi gjorde hälften av 50 bollstestet för vi skulle göra resten på söndagen. Sen gick vi och åt för att sen spela 18 hål på eftermiddagen. Vi spelade bästboll och spelet kändes väldigt stabilt. Sen duschade vi, bytte om och gick och handlade. Sen var vi inne och var med killarna medan de yngre killarna var nära att slå igen dörren för de ville komma in. Klockan 10 behövde vi gå in på vårt eget rum för vår tränare kom in och sa att vi behövde. Vi snackade dock ganska länge vi tjejer tills vi gick och la oss.


Dag 2: Vi vaknade av att Tindras klocka var ställd på 6.15. Jag ville inte gå upp så Tindra drog upp rullgardinen så att jag fick solen i ögonen. Trots det somnade jag om men Tindra drog av mitt täcke så det blev iskallt så jag vaknade igen. Sedan åt vi frukost 8 och tränade lite mer sen. Vi körde 8 bollsövningen, gjorde klart 50 bollstestet och tränade chippar. Sedan gick vi och åt för att gå ut tävling 18 hål.
Jag spelade gul tee (56) Första 9 gick jag på par och spelade väldigt stabilt. Sen sista 9 gick jag 3 över par, men då kände jag mig sjukt sliten och lite sjuk så var ändå ganska nöjd. Totalt blev det 74 slag. 4 bättre än mitt hcp så jag är ganska nöjd ändå. Nu sitter jag i bilen på vägen hem och kommer snart somna. Har sjukt ont i huvudet och det känns som att jag har feber, tror att jag får ta en vilodag imorgon.

Ha det gött;))))


  • 394 Readers

Likes

Comments

Idag spelade jag som sagt match mot Ljunghusen med Ringenäs. Jag gick ut klockan 13.10 och mötte en kille som hette Albin. Jag spelade inte jättebra i början och förlorade något hål men tog sedan igen det och vann något hål. Jag slog sjukt rakt och missade bara ett utslag så det kändes bra. Jag puttade dock lite sämre trots att puttningen känts bra andra dagar men det är bara lite mer träning som gäller. Jag förlorade matchen på 16 men spelade tee 56 (5627 m) i väldig vind och gick bara några över par så spelet kändes väldigt stabilt. Albin spelade väldigt bra, missade nästan ingenting, han var en värdig vinnare. Nu tittar jag på Masters och taggar till Ljungbyhed med Ringenäs imorgon⛳️👍😃


  • 409 Readers

Likes

Comments

Idag var jag på läger med Ringenäs på arenan. Vi körde massa närspel och korthålsbanan. Imorgon ska jag och Ringenäs möta Ljunghusen på Ringenäs. Sedan ska vi åka till Ljungbyhed måndag-tisdag nästa vecka. Det ska bli jättekul att åka dit och träna. Nu pluggar jag😃


  • 388 Readers

Likes

Comments

Snart börjar tävlingarna på riktigt och jag är sjukt taggad. Spelet känns bra just nu och jag spelar stabilt. Jag ska spela någon JMI nu i April, sen ska jag och Emma Adolfson spela Skandia Grand Opening i Skåne. Nu i högern ska jag på läger med klubben på Ringenäs, sen åker vi till Ljugbyhed och spelar. Nu taggar jag för sjukt mycket golf:)))


  • 377 Readers

Likes

Comments