Dagarna går av bara farten! Denna helg har vart ett kaos. Då jag jobbat klart för dagen på fredags-eftermiddagen tog jag språng mot stadion där Håkan Hellström spelade sin första konsert.

Detta var nog den bästa start för sommaren. För nu är det bestämt, nu är det sommar!

Tror prompt att det nog inte finns en bättre live-artist än Håkan. Ska nog försöka få tag på biljetter till Ullevi-spelningen, då jag ändå är i Göteborg de datumen. Har nog vart i Gbg varje sommar sedan jag var bebis, och Lisebergs karuseller har jag säkert åkt fler gånger än gröna lunds. Det var standard när vi var barn.

I vilket fall som helst, när konserten var slut rullade vi vidare mot 7 eleven, åt en glass med varmkorv.

BAM BAM, på lördagen hade jag fixat extra-jobb! På samma konsert. I spöregn.

Det var dock svin kul!

Var så trött på söndagen, så åt bara en taco på Klang och myste i en massa soffor i inredningsbutiker. Vill sova i en vecka nu.

nästa helg blir det semester och Portugal! Härligt värre

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halopp! Så är det söndag igen. Denna vecka har gått fort, och helgen har bestått av häng på grönan o smaka på Sthlm. Älskar sånna event där man får äta!

Idag blir det bara till å vila, kanske ta ett träningspass om jag får sug. Hoppas på att solen kommer fram!

Tja!

Likes

Comments

Hej! Är kväll här nu och jag sitter i sängen å lyssnar på en P3-dokumentär. Läste en fråga som jag tyckte var mysig, så jag bestämde mig för att sno den. Så här kommer sommarlistan

Mina planer för sommaren: Denna sommar ska jag nog jobba rätt mycket igen, men har i alla fall två resor inbokade. En resa till Portugal och en bilresa ner till Köpenhamn. I portugal ska det surfas dagarna långa.

Bästa sommarstället: Jag älskar att hänga på landstället på sommaren. Blir lugn i själen att vara vid vattnet hela dagarna och endast ta en promenad längs grusvägarna för att hämta posten. Annars finns jag på Söder eller Vaxholm på sommaren.

Här badar jag helst: SALTVATTEN! Västkusten har de bästa badställena

Hur länge ska du vara ledig: Tror inte det blir mer än två veckor faktiskt.

Vad ser du fram emot: Äta luncher i parker och flänga runt på uteserveringar. +alla konserter

Vad blir bättre än sommaren 2016: Förhoppningsvis vädret :)

Vad kommer du köpa inför sommaren: Alltså, jag behöver ingenting egentligen. Skulle velat köpa en lägenhet men det får vänta. Köper kanske en cykel

Vad kommer du äta: Blir inte all mat godare på sommaren? Skaldjur kan jag tycka är obehagligt att äta andra årstider, men på sommaren är det det bästa som finns! Halloumiost gillar jag med.

Vad kommer du ha på dig: Om jag får önska att det minst är 25 grader varmt hela sommaren, så kommer jag springa runt i klänningar

Och vad kommer du att dricka: typ bubbelvatten, öl och aperol-drinkar

Detta lyssnar jag på sommaren: Men finns det något annat en Håkan på sommaren? Och alla dessa jobbiga sommar-dängor som GES och Tomas Ledin. Sommarfeeling delux

Vad oroar du dig för: ingeeeeenting!

Vad kommer du lägga pengar på: MAT och en massa upplevelser.

Hur kommer du minnas sommaren i September: Att man önskar att man kunnat spola tillbaka tiden, så man får uppleva allt igen

Likes

Comments

Eftersom jag är så långsam på bloggfronten så får väl detta bli en Söndagsblogg så länge. Denna helg har dock varit fantastisk! Har varit över i Karlstad och hängt med vänner hela helgen, ätit hängt vid vattnet, ätit massa mat, druckit goda drinkar o sånt som hör sommaren till.

Nu går det bara undan, har alla helger fram till Augusti inbokade och sedan börjar hösten komma krypandes. Har fått lust att börja plugga PR då, men får se hur jag känner om det är något som håller sig kvar. Undrar om Berghs är bra?

Nä nu svamlar jag bara... ska försöka skriva här lite mer ofta.

Likes

Comments

Ok, detta gick nog inte som jag tänkt mig. Denna vecka har varit stressig för min del, eftersom jag hade slutprov i matematiken. Nu är det över dock, och jag känner på mig att det gick bra! Äntligen har jag tid för annat, saker som jag tycker är kul.

Så varför startar jag denna blogg mån tro? Först och främst tycker jag att det är kul att skriva. Jag hatade att skriva i skolan när jag var yngre, men sen började jag tycka om det mer och mer, och tillslut gick jag kursen Svenska A på Södertörns Högskola, bara för skojs skull. Sen vill jag väldigt gärna kunna kolla tillbaka på mitt liv. Vad jag tycker och tänker, och vad jag gör :)

Så, jag tänker nog skriva om olika saker. Saker som jag gillar att läsa om. Meningsfullt och meningslöst pladder helt enkelt :)

HATT braLikes

Comments

Nä, nu har jag tänkt o starta upp denna blogg. Återkommer imorgon!

HAJ!

Likes

Comments