Få din gratis livstid medlemskap här:

http://fashionbloghost.com/launch/?ref=Lmv4T

Lätt att registrera sig!

"Our service currently offers unlimited hosting, unlimited bandwidth, unlimited memory, unlimited disk space, one free domain name, monthly SEO consultation, Brand consultation, design assistance, 24/7 support, we move your existing blog from blogger.com/wordpress.com, we work with you step by step in building a professional fashion blog that attracts advertisers and much more."

Hur bra låter inte det? Så till alla er modebloggare där ute eller ni som funderar på att börja med en modeblogg - registrera er idag och missa inte denna chansen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Shoppingtips

Jag vill ge er ett väldigt bra shoppingtips. Istället för att gå in på varenda onlineshop som finns på nätet, och leta upp dem, så kan ni hitta mängder med olika produkter så som väskor, skor, kläder, accessoarer och andra prylar inom alla möjliga kategorier samlade på ett och samma ställe, shopello.se.Det är enkelt att hitta på sidan och ni kan även söka efter en speciell produkt. Ni som har en budget på era köp kan även söka efter olika prisklasser, så är det mycket enklare att hitta just det du letar efter och dessutom inte överskrida er budget!

Jag har hittat dessa underbara skor, som liknar väldigt mycket de populära primebootsen som är väldigt inne denna säsongen, för en billig peng och om man klickar på produkten som man är intresserad av så kommer man direkt till sidan där man kan köpa skorna! Alltså behöver du inte leta igenom varenda sida för att just hitta de skorna du vill köpa, du kan som sagt också jämföra priset så du hittar lätt billiga skor som du kanske hittat för en dyr peng på en sida du besökte nyligen eller vid ett annat tillfälle. Nu slipper du göra det misstaget att beställa hem ett par skor som är dyra, du kan hitta dem mycket billigare men det är svårt att veta vart man ska leta eller vad man ska söka på för ord på google.

Hur bra är inte det? Allt samlat på ett ställe! 

Dessa snygga bootsen hittade jag via den sidan, istället för att betala tusentals kronor för ett par äkta primeboots behöver jag bara lägga ut ett par hundra kronor på ett par minst lika snygga boots! För att kolla vilka skor du kan hitta på sidan så klicka här.

 

 

 

Likes

Comments

Tagit en liten bloggpaus nu under några dagar. Jag har mycket som händer i mitt liv nu så jag har prioriterat viktigare saker än att blogga. Jag ska börja uppdatera smått igen men inte flera gånger om dagen som jag gjorde förr, nu ska jag ta det lugnt och blogga när jag känner för det!

Jag måste blogga i min egen takt, ta dagen som den kommer :)

Hoppas ni alla har det bra i alla fall! Jag kommer skriva något inlägg idag, lite om mode då :)

Hörs då!

Har nyligen dragit ut en visdomstand och har väldigt ont, mår dåligt och har en infektion. Därav den underbart fina bilden!

Likes

Comments