Frukostbuffé imorse med min älskling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är början på min pluggperiod som inte kommer sluta förrän nästa söndag. Har bland annat en hemtenta som ska avklaras och två seminarieuppgifter.
Det kommer behövas mycket sömn men framför allt mycket ätbart, så jag börjar grönt men är rätt så säker på att det kommer sluta med onyttigheter.
Jag har nyss varit iväg på ett avkopplande yoga-pass så vem vet, kanske har jag ny och mer energi för att köra igång? Ses.

Likes

Comments

Jag är så grymt taggad för premiären av den svenska tv-serien Gåsmamman ikväll. Dock så vet jag att den finns att streama men för mig är det inte samma sak..
Så klockan åtta kommer jag sitta bänkad framför tv:m utan tvekan, någon mer?

Likes

Comments

En sen update om helgen som var och som bokstavligen bara flög förbi.

Lördagen spenderade jag med ett gäng härliga vänner och firade av en 20-åring. Kvällen slutade ute på krogen och jag lyckades få med mig både jackan och garderobsbrickan hem, vilket var mer än jag först trodde.

Söndagen som skulle ha spenderats med min älskling på kärlekens dag gick åt till att ta igen mig. Små kärleksfulla presenter och en del pussar hann vi dock utbyta och kvällen slutade med hans sällskap så ska verkligen inte klaga.

Veckan är mer än igång och snart är det helg igen, hoppas era leenden är på topp, ses.

Likes

Comments