I dag hadde du vært to år, kjære TrymKjære Trym 💙

I dag er det to år siden du kom til verden, og forlot den samme dag. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg fikk bli mammaen din, og at vi fikk noen fine dager sammen på sykehuset. Det var både smil og latter, men også mange tårer. Jeg husker hvordan jeg smilte og fikk en varm følelse i kroppen når du lå i armene på pappaen din, men at det fort gikk over til sorg og tårer når jeg tenkte på at vi ikke fikk beholde deg, og ha deg her sammen med oss.

Kjære Trym, jeg skulle så inderlig ønske at ting hadde vært annerledes, men vi skapte mange minner med deg, og du vil alltid være i våre hjerter.

Kjære Trym, det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. Du var så fin i den lille luen din, "lille snusmumrikken" som vi kalte deg. Du var så liten og skjør, men har gitt meg mer enn noen annen kommer til å gjøre.

Kjære Trym, du lærte meg så mye om meg selv, og hjalp meg til å bli den jeg er i dag, til å bli en god mamma til din lillebror Theon. Jeg lurer så på hvordan du er, hvordan du ser ut og om du ligner på lillebror. Jeg skulle ønske han fikk møte deg.

Kjære Trym, jeg snakker ofte om deg til Theon også, selv om han ikke forstår så mye nå, så vil han nok det etterhvert. Han har arvet mye etter deg, og han er så fin i klærne dine!

Kjære Trym, har du fått noen englevenner? Har de feiret deg i dag? Tenk at du er to år! Jeg savner deg hver eneste dag og tenker ofte at det hadde vært fint å sett deg og Theon vokse opp sammen. Theon er heldig som har en englebror som passer på seg.


Kjære Trym, du vil alltid være en del av familien vår, og du vil alltid være i våre hjerter. Gratulerer med dagen, Kjære Trym. Mamma og pappa elsker deg for alltid 💙

  • Trym
  • Near Holmestrand

Liker

Kommentarer

Ida
Ida,
Gratulerer med dagen til Trym !mammatilengeleningrid.blogg.no
Fru Jacobsen (@frujacobsenno)
Åh Guri som tårene triller ❤️ Gratulerer så mye med dagen til Trym ❤️www.frujacobsen.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229