Hjelp, vi skal på TV!

Hei.

I høst hadde vi besøk av et TV team, som fulgte oss en hel dag, fra klokken 09.00 til 21.00. Det var en spennende dag med en stor bragd for min del, og hva det var kan dere se torsdag 21.30 på TV2 livsstil. Vi er med i en episode av Kjære mamma, som er et program som består av 40 episoder der man følger 40 mammaer i deres hverdag. Jeg kjenner jeg både gruer og gleder meg på samme tid. Blir rart og skummelt å se seg selv på TV, og ikke minst til å høre tilbakemeldingene jeg får.Det er rart å vite at det kommer noe på TV av meg, som jeg ikke vet helt hva er selv en gang. Det blir spennende å se hva de har valgt å ta med fra dagen.

Foto: TV2

Når de var hos oss var Theon 9 uker gammel og vi hadde akkurat kommet hjem fra sykehuset, rett etter at vi hadde fått vite om Theon sin hjertefeil.

Foto: Sven-Erling Brusletto

Jeg håper på at det ikke blir alt for flaut å se seg selv på tv, og at jeg kanskje kan lære noe nytt om meg selv når jeg ser ting litt fra utsiden.

-Kristina

  • Near Holmestrand, Norge

Liker

Kommentarer

Miss_emely89@hotmail.com
Miss_emely89@hotmail.com ,
Fine du! Skal boltre meg forran tv♡ er et så koslig program. Tårene triller innimellom. Spesielt nå etter at jeg ble mor selv ♡
Englemamma
Englemamma,
Ja liker det programmet veldig godt. Tårene triller hos meg også, må være disse hormonene som gjør det ☺️nouw.com/englemamma
Villahusmor
Villahusmor,
Skal virkelig få med meg dette 😊 Blir nok en slags tv-kjendis selv i løper av mnden 😊 Det kommer nok ett innlegg på det når det skjer.

Lykke til 😊
nouw.com/villahusmor
Englemamma
Englemamma,
Så spennende! Da må jeg følge med ☺️nouw.com/englemamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229