Imorgon är det sista dagen här i England. Klockan 11 ska vi vara i lokalen där eventet skall hållas. Det är över 80 elever som kommer och ska lyssna på sju olika föreläsare. Annette räknar med att vi kommer att vara klara vid 16/17-tiden. Anledningen till varför vi ska vara med är för att det är soroptimisterna som anordnar denna träff.

Övriga planer för morgondagen är att jag ska gå och köpa havregryn som jag kan ta med hem, sorten som jag hittat här är sååå mycket godare än i Sverige. Plus att jag ska köpa med mig kakor hem oxå haha.

Vi pratade om att jag och John kanske ska ut och käka på kvällen, tyvärr kan inte Annette följa med men det blir säkert bra ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åkte in till Liverpool för att besöka the Beatles story. Här kommer lite bilder

Likes

Comments

Matchen i lördags hade en helt annan stämning och atmosfär jämfört med i onsdags - mycket bättre. Efter matchen åkte jag direkt hem till Nic och Tanya, vi kollade på Liverpool-matchen och käkade köttbullar. Senare gick vi ut på "pub-runda". Så lördagen var kanon bra!

På söndagen var egentligen tanken att jag skulle träffa Albana och att vi skulle åka iväg och shoppa, men det blev ändrade planer. Det strulade med hennes bil så vi kom aldrig iväg. Istället hade jag bara en "slappedag" men jäklar vilken hemlängtan jag hade hela söndagen, usch vad synd det var om mig ;) Annette och John kom hem på söndagkvällen så jag hade gjort kvällsmat, köttbullar i vanlig ordning.

Eftersom det inte blev någon shopping på söndagen valde jag att åka in till Liverpool idag. Strosade runt där till 16-tiden och sedan åkte jag hem till Crosby. Ikväll följde jag med Annette på ett möte. Det var information om eventet som soroptimisterna skall hålla på onsdag. Och efter mötet hade vi roast dinner. En roast dinner i England är vanligtvis på söndagar och att hela familjen samlas och äter ihop. Rätt trevligt ändå.

Imorgon har jag tänkt att gå och träna och sen besöka The Beatles museet.

På onsdag är det som sagt event. Det är massa skolelever som kommer och ska lyssna på olika föreläsare.

Och på torsdag kommer jag hem till Sverige.

Likes

Comments

I onsdags åkte jag in till Liverpool för att shoppa och strosa. Det var uppehåll och soligt mestadels utav dagen så det va ju gött. Vid 15-tiden tog jag tåget tillbaka till Crosby och ett par timmar senare stod en taxi utanför huset som skulle ta mig till Goodision Park. Det var Everton - Sunderland som mötte varandra i Carabou cupen och Annettes bror hade biljetter. Vi var på arenan ett par timmar innan matchen skulle börja för att käka 3-rätters, det ingår nämligen i hans biljetter (snacka om lyx!).

Torsdagen följde jag med John på möten och var inte hemma förrän vid halv fem. På kvällen åt vi kinamat med släkten.

Även idag följde jag med John på ett möte, fast idag var vi hemma betydligt tidigare. Så jag sprang bort till gymmet och tränade lite och efteråt spenderade jag någon halvtimme i gymmets spa-avdelning. Ikväll gick jag bort till Tanya och Nick och kollade på film.

Imorgon ska jag faktiskt åka och kolla på Everton igen. Det är precis samma upplägg som i onsdags. Jag kommer bli upphämtad med taxi, käka 3-rätters, kolla på fotboll och sedan bli hemkörd igen. Innan jag åker iväg på matchen har jag lovat att göra köttbullar. Jag ska nämligen till Tanya och Nick direkt efter Everton-matchen för att kolla Liverpool, och då ska vi ha köttbullar som kvällsmat.

Likes

Comments

Såhär ser mina planer ut för resten av min vistelse:

Onsdag: Åka in till Liverpool för lite shopping och sen på kvällen ska jag kolla på Everton - Sunderland.

Torsdag: Följa med John på möten, på kvällen ska vi äta kinamat med släkten.

Fredag: Följa med John på möten. Träna. Sedan åker Annette och John till Skottland över helgen så jag ska träffa Tanya på kvällen och vi ska gå ut på en vinkrog (om jag förstod det rätt).

Lördag: Träna. Kanske ska kolla på Tanyas hockeymatch. På kvällen ska jag, Tanya och Nick åka till en pub och kolla när Liverpool spelar. Sen sover jag nog i deras hus.

Söndag: Träna. Jag ska träffa Albana på dagen så ska vi iväg och shoppa på en stor outlet.

Måndag: Träna. Vi ska ha en roast dinner för släkten.

Tisdag: Träna. Förbereda inför morgondagens event.

Onsdag: Event med Annette. Packa.

Torsdag: Sverige <3

Likes

Comments

Tisdag idag, just nu är klockan 13:53. Idag har jag varit och skaffat ett gymkort. Det tar max 10 minuter att gå till gymmet och endast tjejer är tillåtna. Det erbjuds både gym och pass samt tillgång till en "spa-avdelning" där jacuzzi och bastu finns. För att göra det extra tjejigt så är väggarna och alla detaljer i gymmet rosa! Riktigt fräckt.

Efter jag varit på ett HIT-pass och någon timme på gymmet så traskade jag hemåt. Jag passade på att gå inom Sainsbury's så jag kunde fylla på mitt gröt-förråd och nu har jag både käkat lunch och duschat.

Jag har lovat att jag skulle göra fler köttbullar så det ska jag ta och checka av innan Annette kommer hem från jobbet. Ikväll ska vi ut och äta på en restaurang som Annettes bror, Tom, äger.

Likes

Comments

Anledningen till varför jag egentligen åkte till Manchester var för att jag skulle ta ett tidigt flyg hem till Sverige för att överraska pappa på hans födelsedag (om någon nu missat det). Pappa blev jätteöverraskad och att jag både fick träffa Julle och Joel gjorde inte helgen direkt sämre. På söndagen var det dags att ta flyget från Göteborg till Bryssel för att senare ta ett flyg till Manchester. Men... flyget från Göteborg var så försenat att jag missade mitt anslutande flyg och därmed fick jag övernatta på hotell i Bryssel. Efter mycket meck anlände jag till Crosby, löjligt trött och sleten.

För min del gjorde det inte så mycket att jag kom fram på måndagen istället för på söndagen eftersom vi inte hade något planerat på söndagen, men det är bara sån otur och när man dessutom reser ensam är man inte så kaxig. Det är vid sånna här situationer där hemlängtan växer och man vill inget annat än hem till Sverige. Tidigare utav min vistelsen här i England har hemlängtan nästintill legat på noll hela tiden, men idag får jag ändå erkänna att det skulle känts bra att vara på svenskmark. Kanske beror det på att jag flängde runt och hade mig hela söndagseftermiddagen & måndagen eller så insåg jag la bara att min familj äger när jag var hemma över helgen. Men men, oavsett vad så har jag bara 8 dagar & 9 nätter kvar. Jag har fullt upp på kvällarna enda fram tills jag reser hem, och dagarna ska jag fylla ut med shopping, träning (jag har nämligen köpt ett gymkort) samt följa med John på några möten.

Likes

Comments

Alldeles strax ska jag bege mig till tåget för att åka till Manchester. Jag är sugen på att gå på både Old Traffords och Etihads stadium tour men jag tror tyvärr bara att jag kommer att hinna med en (ännu en anledning varför jag måste tillbaka hehe). Jag har faktiskt bokat ett hotell där över natten, alltså nalkas det hotellfrukost!

See you guys :)

Likes

Comments

Jag fick tag på biljett till dagens match! Jag slapp faktiskt åka ut till Anfield tidigt på morgonen då en vän till Annette hade en biljett över. På dagen gjorde jag egna köttbullar och hängde med Tanya.

T-shirt med autografer hemma hos Annettes bror

Middagen hos Annettes mamma

En av ägarna av Liverpool FC

Likes

Comments