Omtrent så glad er jeg etter et døgn i hjembyen med mange fine venner som jeg har savnet så mye! Først ut var det Eline, som det var sykt deilig å se igjen. Det går dessverre mye tid mellom hver gang, fordi vi rett og slett gjør for mye i forskjellige byer! Haha. Men det går bra når man får sett hverandre en gang i blant, også føles alt helt likt! Senere på kvelden møtte jeg jenter jeg har kjent helt fra barnehagen, barneskolen, og noen fra ungdomsskolen. Det var så gøy å se de igjen, og høre hva alle drev med. Noen av de hadde jeg faktisk ikke sett på et helt år, eller mer? Og det er alt for dårlig! Jeg setter så stor pris på disse vennene mine. For en perfekt helg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 469 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Antrekk

Veske fra mulberry. Jakke fra haust. Genser fra mango. Briller fra Carolina Lemke.

Likes

Comments

Endelig fikk jeg være med Stina igjen! Jeg har faktisk bare sett henne en gang siden hun kom hjem fra New York, fordi jeg har jo vært i Polen, og så har hun vært syk en stund. Men i dag var jeg hjemme igjen, og hun var blitt friskere. Så da var det bare å komme seg på lunsj! Jeg har spist ute til hvert måltid nå hele uken i Polen, så jeg gruet meg til å bruke en formue her i Norge. Men men, sånn er det her. Koselig er det jo uansett!

Stina er jo også blitt forlovet i det siste. Noe som er helt sykt! Jeg er så utrolig glad på hennes og PF (altså Per Fredrik) sine vegne, og gleder meg masse til tiden fremover mot bryllup! Og ikke minst til selve bryllupet. Du kan vel tenke deg hva mye av samtalen gikk i, i dag? Haha. Det ble vel kanskje 80% bryllup, 10% polentur og 10% annet surr. Haha. Men det er sååå gøy! Gleder meg til å følge med på planlegging videre (og kjoleprøving(!!!!)

  • 2222 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Reise, New in

Før vi dro hit sa vi til hverandre at på denne turen skulle vi virkelig shoppe! På forrige reise nemlig, i Barcelona, sa vi det samme... Men endte opp med sykt lite! Derfor skulle vi virkelig prøve denne gangen. Vi har begge hørt masse bra om hvor billig det er der, og ikke minst hvor mye man kan finne. Vel, vi er litt skuffa. haha! Vi dro hjemmefra med ca 10 kg, og kom hjem igjen med 12 til sammen. Og det er inkludert et par sko. Noe av grunnen er nok at vi er usaklig kresne, og begge blir stresset av kjøpesentere. Men uansett liksom, vi så jo nesten ingen butikker? Selv om vi var i tre kjøpesenter og to handlegater. (hvilke og hva kommer i tips-innlegget). Jeg synes liksom at alle butikker selger det samme, og da ender alt opp med å se cheap ut.

Vi fant dog noe på både Zara og Mango begge to, og så litt treningstøy... Men det var det. Det er litt trist, fordi jeg hadde gledet meg til å bytte ut mye i skapet. Men det er jo også sykt digg! Jeg fant nylig ut at vi skal dra til enda et nytt land i år, hvor shoppingmulighetene forhåpentligvis er enda bedre! Så de pengene jeg sparte kommer jo godt med der. Ellers er det jo ikke feil å ikke føle seg blakk etter en ferie da. BSU-en blir glad av det i hvert fall, haha. Vi har jo også uansett fått masse ut av turen. Alt handler jo ikke om shopping.

Likes

Comments

Jeg sa vel i går at det hele var litt fargeløst... Og planen var egentlig å få vist frem bilder av en ikke-fullt-så-fargeløs del av byen i går, men men. Jeg er jo hjemme nå, men det spiller vel ingen rolle. Jeg lever litt på denne reisen så lenge jeg føler jeg har noe å dele. Haha! Jeg skal faktisk også sette sammen et lite innlegg med tips til dere som kanskje aldri har vært her! Slike blogginnlegg hjalp nemlig meg veldig mye på denne turen synes jeg. Et av tipsene vil være å dra til denne delen av byen, altså gamlebyen i Warszawa! Dette er det som er igjen av gamle Warszawa, og det er så pent! Masse fargerike hus, koselige kafeer og veldig mye historie.

Så var ikke byen så fargeløs like vel gitt.

  • 2265 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Reise, Antrekk, Blogg, Warszawa 2018

Kanskje et bilde som passer under «bilder som aldri kom på bloggen», haha!

Når jeg før har tenkt på Polen, og andre østblokk-land generelt, så har det sett grått ut. I mitt hode har alt vært grått, beige og fargeløst. Nå om vinteren er også dette helt sant! (Sikkert litt annerledes om sommeren) Noen steder i hvert fall. I den nye delen av byen set det ut som solen aldri har skint! Bygningene er til tider spektakulære, men grå. I går derimot dro vi til gamlebyen, hvor fargesprakende bygninger slo i mot oss. Og dette kommer det bilder av senere! Bildene over er fra første dag, og viser hvordan jeg går kledd. Det er litt kjølig, haha.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Reise, Warszawa 2018

06.00 ringte klokka i går tidlig. Da var det på tide å stå opp og komme seg til flyplassen! Heldigvis bor vi veldig nærme Torp, så det er ikke sååå stress å ha et tidlig morgenfly! Selv om jeg var helt sykt trøtt da.

Klokka 12.45 var vi fremme på hotellet i Warszawa! Etter en skikkelig smooth reise egentlig. Vi er vandt med at det alltid er noe teit som skjer, eller at vi får uønskede avgifter osv. Men denne gangen gikk det så bra, haha!

Denne gangen har jeg også gjort masse research før jeg dro, noe som foreløpig har vært veldig bra! Vi spiste ute to ganger i går og traff blink begge ganger. Til ble det digg burger og så klart øl, det følger med på ferie.

Vi gikk så rundt i flere timer. Så på bygninger, gikk oss plutselig litt bort, før vi endte opp på kjøpesenteret rett ovenfor hotellet! Som forøvrig er gigantisk. Vi fant vel å merke.ingen.ting... for noen dårlige shoppere! Men skal prøve lykken i dag og. I dag skinner solen også, så det bringer vel litt lykke!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Reise, Warszawa 2018

bildet er herfra .

Om nøyaktig 12 timer lander jeg i en ny by, og faktisk et helt nytt land for min del! Johan har vært i Polen før, men aldri Warszawa. Så dette blir spennende! Jeg har for første gang gjort skikkelig research og funnet et par kule shoppingsteder, spisesteder og et par serverdigheter jeg vil få med meg. Vi har nesten tre fulle dager der så jeg håper jeg får sett mest mulig, uten noe stress. Hotellet vårt ligger midt i smørøyet, og faktisk rett ovenfor et av de store shoppingsentrene. Nå er det jo litt større avstander i denne byen enn i en vanlig norsk by, haha. Så litt gåing blir det uansett. Men heldigvis er transport krise billig der har jeg lest, så det skal vel gå bra uansett tenker jeg. Jeg håper og satser på en skikkelig fin kjærestetur i hvert fall med masse god mat, drikke og en god del velfortjent shopping!


Likes

Comments

Skrevet i : Spørsmål og svar

Her om dagen leste jeg dette morsomme innlegget på Helena sin blogg! Og det er jo så gøy å dele slike ting. Hun hadde et par punkter jeg ikke vil svare på, så da har jeg funnet på et par selv som passer meg og mitt image, haha.

1. Hvor høy er du?

164 cm.

2. Når våknet du i dag?

08.45 tror jeg, men jeg stod ikke opp før 09.30, haha.

3. Stjernetegn?

Løven.

4. Hvem er forbildet ditt?

Jeg har flere forbilder og personer jeg ser opp til egentlig. Det er mange venner som har oppnådd mye og gjør ting jeg ser opp til, også er det mamma da som er en av de sterkeste jeg vet om. Jeg klarer faktisk ikke trekke ut ett forbilde, det er umulig.

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?

Et ukjent nummer som jeg ikke aner hvem er, tror jeg?

6. Høyeste grad av utdannelse oppnådd så langt?

Jeg har bachelorgrad enn så lenge, så blir jeg adjunkt til juni. Men det er for så vidt fortsatt en bachelorutdanning da.

7. Hvilken sang hørte du på sist?

Gods Plan av Drake.

8. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din?

"Mucho importante", haha. Denne er fra Johan som ber meg sjekke en melding han har sendt, fordi det var tydeligvis... Mucho importante.

9. Ditt favorittår i livet så langt?

Ååå, vanskelig. Jeg har mange fine år i livet mitt egentlig. Men jeg må kanskje si 2017, fordi jeg opplevde sykt mye bra. Eller 2014, for da ble jeg kjent med Johan heheh.

10. Hvem er din verste fiende?

Skal jeg være så dyp å si meg selv? Neida, men det er som oftest det. Haha. Men jeg kommer virkelig ikke på en fiende, haha. Har man egentlig noe sånt?

11. Favorittquote?

... Quote? Seriøst.

12. Når gråt du sist?

I går. Jeg gråter nesten hver dag, fordi jeg er så innmari lettrørt. Men i går ble jeg da rørt av to ting; et søtt kattebilde, og at elevene var så flinke til å synge. Ja, også gråt jeg på kvelden fordi jeg hadde migrene. Haha. Livet ass.

13. Siste land du reiste til?

Barcelona. Sykt at det er over et halvt år siden jeg var på en tur.

14. Sist gang du kysset noen?

I dag tidlig <3 <3

15. Hvilken telefon har du? i
Phone 7 i sort.

16. Hva er ditt favorittland?

Utenom Norge må det være Spania, eller Hellas? Jeg skulle gjerne sagt Nicaragua, fordi jeg elsket den reisen for et år siden. Men jeg har jo bare vært der en gang, og selv om kulturen er sykt kul og inspirerende, så har ikke folket det like bra. Men ja, i Spania har jeg vært mange ganger, og jeg digger kulturen der. Hellas er sykt fint da, så det er vanskelig... Men jeg må lande på Spania.

17. Hva er din beste egenskap?

Jeg er sykt snill, og en god venn. Og det aller beste? Jeg er de to tingene med glede for folk som fortjener det!

18. Hva bruker du mest penger på?

SPARING! Haha, men det går kanskje ikke under "bruke penger"? Bsu? Haha, neida. Men jeg bruker mye penger på mat, og litt på klær.

19. Hvor lenge har ditt lengste forhold vart?

Det jeg er i nå. Foreløpig har det da vart (offisielt) i 2 år og en måned.

20. Hvor var ditt første kyss med kjæresten?

På en klassetur. Følte meg som et barn haha. Det var spennende, søtt og litt flaut.

21. Hvor ofte dusjer du?

Jeg dusjer hver dag, uansett hva! Men jeg vasker håret MAXXXX annenhver dag, prøver å holde ut lenger. Det er sunnere for håret.

22. Neste land du reiser til?

Poleeeen, på mandag!

23. Hvilken film så du sist?

The greatest showman på kino.

24. Har du noen gang vært i kontakt med politiet?

Ja, men ikke for noe jeg har gjort. Haha!

25. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Johan hvis jeg ikke er med han, mamma eller noen ganger Carina. Haha. Stakar disse personene.

26. Hva får deg til å sove?

At... jeg... er... trøtt?

27. Hva er det meste du har hatt på brukskontoen?

Veldig personlig, og helt uinteressant. Men jeg har flere kontoer fordi jeg liker å spare, og ha regninger på en annen konto osv. Så jeg har ofte lite på brukskontoen.

28. Vil du ha barn?

Ja, men om mange år. Først hus, bryllup og katt. Ikke i den rekkefølgen, men alt det må være på plass først. Jepp, katt før barn.

29. Favorittmat?

Taco!

30. Hvor er du om 10 år?

Håper jeg er gift, har kjøpt hus med Johan og jobber som lærer i en fin klasse som gir meg mye glede i hverdagen. Også håper jeg at jeg lagt mange fine reiser bak meg, og sitter klar med nye flybilletter i hånda.

Likes

Comments

På dager som dette liker jeg vinteren, og skjønner hvorfor snø gjør meg glad! For selv om gradestokken viser fem kalde, så gir solen glede. Jeg kunne jo ikke annet enn å si ja til Stina da hun spurte meg om å gå på ski i går etter skolen. Været var for perfekt, og løypene like så.

Det ble en skikkelig kosetur, som jeg liker å kalle det når det ikke er trening... selv om trening på ski også er kos for meg. Vi skravlet, stoppet og gikk litt til. En helt sykt fin ting å gjøre med venninner egentlig. Så dette vil jeg gjøre oftere! Håper bare snøen holder seg litt nå... det har jo hatt en tendens til å regne bort de siste gangene. Haha. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg har vårfølelse opptil flere ganger i uken.

  • 2498 Lesere

Likes

Comments