Hann inte packa om min väska efter London då vi åkte tidigt till Stockholm i måndags för att tävla i Juridik SM på Stockholms universitet. En andraplats för vår del, bestämde mig för att stanna i Stockholm lite till vilket har varit härligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen har varit fantastisk, tror inte jag kommer kunna uppskatta den här resan på riktigt förens om några veckor. Det är så mycket intryck och det är svårt att ta in allt på en gång. Vi har turistat lite mest bara för att men det riktigt mysiga har varit att gå i gamla små gränder, springa längst vattnet, ha picknick eller bara sitta på vår balkong mitt i natten och diskutera. Imorgon tänkte vi unna oss en stor frukost på något fik innan vi tar en springtur. Efter det plugga lite, ta ett glas vin på kong och på kvällen köpa med pizza att äta på samma ställe vi var igår. En kyrka som ligger på ett berg med fin utsikt över staden.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår strosade vi mest runt på Champs-Élysées, blev ganska dåligt med sömn dagen innan så vi åkte tillbaka till hotellet redan vid 21 och köpte med lite parmaskinka, fetaost och annat gott. Imorse blev jag väckt av Madelene som köpt med latte, croissant och jordgubbar till mig, hur go!! Hörs.

Likes

Comments

Hur glad blir man inte av sol, nya blommor och sovmorgon. Dricka mängder av kaffe framför Nyhetsmorgon och måla.

Likes

Comments

Hängt i bibblan i flera timmar idag och fått lite plugg gjort, börjar nog bli stammis där haha... Hämtade även ut ett paket med nya sängkläder från Zara home. I satin (!!) kommer sova som en prinsessa. Sen rensade jag jag lite i mitt rum och hittade ett stafli samt färger, har inte målat på ca 3 år och har glömt bort hur mycket jag gillar det. Inte så intressant kanske men det var min dag i stort sett.

Likes

Comments

Instagram@vilmaae