sittee helt däckad i soffan efter en go helg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sitter och tittar på film medans jag skriver lite med tjuriga sanna efter en vanlig skoldag // david


Likes

Comments

Tjena folket! Nu har jag så fruktansvärt tråkigt, så tänkte summera min helg för er! Fredagen startade med att gå till skolan, som de flesta ungdomarna gör på fredagar. Efter ett hårt slit i skolan beslöt jag mig för att det var dags att ta fram flaskan och halsa! Men eftersom plånboken var lika tom som flaskan, så fick jag börja tigga på Facebook-chatten! Efter mycket slit, ljugande och många nej, så fick jag en polare att gå med att splittra ett flak! Vi drog hem till en polare, knäppte upp bärsen och laddade upp som fan! Dock vill jag ej nämna mer av kvällen, för det hände verkligen inget. Ja, en fylla mer i livet, dock ingen rolig. Min lördagskväll spenderades med min far framför tv:n med en massa fotboll, film och glögg!

Förmodligen kommer säkert alla ni som läser detta inlägg sluta läsa efter andra meningen! Men jag, Christopher Malm vill visa er att jag kan behärska det svenska språket.

Ps. Har också skaffat en telefon nu brudar! Så nu slipper ni nå mig genom röksignaler, brevduvor eller kasta sten på fönsterrutan. Bara släng iväg ett sms eller en pling, så svarar jag så fort som möjligt. Peace bre!

// Malm

Likes

Comments

sitter hemma och har svintråkigt  så det blev att lägga upp en svin snygg bild från festen igår
Likes

Comments

  sitter och chillar framför tvn i min svin snygga one-piece efter en förbannat go helg med gött folk

s

Likes

Comments

Ännu en fredag passerad i livet och som alla andra fredagar dricker jag bärs! Ikväll väntas fest och jag jag ska ta det "lugnt" ikväll. Allt från mig, kanske ses ikväll, eller på något annat sätt! Peace bre!

Mannen, myten, fettot // Malm

Likes

Comments