På utflykt till gelaterian snö

Hej på er!
Hur har eran helg varit?

Jag har haft en lugn och skön helg, gjort så lite som möjligt nästan. Känt att jag behövt det, och det har verkligen gett resultat. Nu är jag ladda och peppad på en ny vecka. Hur känner ni för söndagar? Har ni söndagsångest? eller blir ni som jag ibland, peppade på en ny vecka?


Jag har haft en så himla bra söndag, den bästa på länge faktiskt.

Sov ut imorse utan att ställa klockan (kommer inte ihåg sist det hände att jag gick upp efter 07.30). Plockade ihop lite saker och åkte hem till föräldrar, där gjorde vi pannkaksfrukost för att sedan sätta oss i bilen Tanken var att vi skulle till Ulriksdals slottsträdgård men innan vi ens hann lämna deras bostadsområde hade vi bytt kurs. Vi styrde mot Kvarnholmen i nacka och glass cafeet SNÖ. Nej men hörni, ni mååååste besöka dom! Både jag och mina föräldrar vart blown away av deras glass. Det är överlägset den godaste glassen jag ätit.
Litet mysigt ställe, lagom stort utbud av smaker. Jag tror också v hade tur, när vi kom dit var det ingen kö men det byggdes snabbt på. Vi köpte med oss och promenerade lite längst kajen och satte oss ner och njöt av glassen medan vi tittade på båtar som åkte genom Stockholm inlopp mot slussen. Verkligen en sådan mysig sommardag och lite extra tid med bara mamma och pappa.

Jag tog en glass med Jordgubb, mynta och citron. Pistage med saltrostad mandlar och sist en hasselnöts glass. Pistagen var fantastisk!
Pappa tog en blåbärs cheesecake som jag ångrar att jag själv inte tog i min bägare. Får hoppas den finns kvar tills nästa besök, för jag kan lova er att det komme bli flera för min del i sommar.

Har ni några favorit glasställen i rekommendera?

Gillar

Kommentarer