Måndag 27/7-20

Vad ska jag säga, känns som detta går lite sådär för mig men jag tänker på det dagligen och har så himla mycket idéer, bilder och inspiration. Jag måste bara ta mig i kragen och verkligen göra det. För jag tycker ju att det är genuint roligt och inspirerande. Älskar att fota och skriva så detta är ju det ultimata forumet.


Idag är min första dag tillbaka på jobbet efter nästan två veckorna semester, nu jobbar jag tre veckor för att sen ha två veckors ledigt till. Då blir det en roadtrip till Småland med min vän Madde. Är inte att planera en resa nästan halva nöjet? Jag älskar det iallafall.

Så har ni några tips på utflykter, fik, restauranger eller saker att göra i Småland så feel free to tell me! :)

Vad har jag gjort på min semester hittills då? Inte massor men ändå sådär lagom mycket.

Först åkte jag till Mellerud och min tjejkompis cissis landställe, sen mötte jag upp min syster med pojkvän för en dag i Göteborg. Vi fikade på Mrcake och sen tog oss till ett militär fordons museum. Sååå spännande!

Jag har hunnit med en dag i skogen med morfar, svamp och bärplockning och det obligatoriska fikat på ett berg mitt i skogen. Som jag älskar det alltså! Och nu sista dagarna en trip till Västerås med Emma. Jag är så nöjd och glad över dessa dagar jag har fått åka iväg lite, spendera tid med familj och vänner. I love it!

Kram!!
Gillar

Kommentarer