Drömmen om att resa

Vet inte riktigt vad det är med mig och varför jag känner som jag gör men jag gissar att det har en betydande del i vad som sker i världen just nu men jag är så ressugen att jag inte riktigt känner igen mig själv i det.

Jag bill inte heller göra de "vanliga" resorna som jag gör.

Flyga- hotel- turista- testa mat- shoppa- flyga hemåt.

Jag vill utforska, se platser som är lite mer udda för mig, kanske inte nödvändigtvis huvudstaden i landet, jag vill resa med tåg istället för flyg. Så själva resandet bli en del av hela resan och inte bara en transportsträcka från A till B.

Jag vill packa min ryggsäck och bara få åka iväg, se en annan plats, testa ny mat, känna en annan stads känsla.

Jag vill vara vilsen och nyfiken på en nya plats.

Jag vill spendera en dag med att varandra i ett naturreservat och laga mat över öppen eld.

I det stora hela så vill jag nog bara få packa min väska och uppleva ett äventyr, utvecklas som individ och samla minnen. Samtidigt som jag inte alls tycker det är läge att resa nu. Jag väntar hellre en tid extra för att veta att det är helt säkert. Både för min egna del och för alla andras. Det känns bara onödigt att chansa.

Dessa månader har verkligen gett min insikter om så himla mycket olika saker i livet, vilket jag också är övertygad om att jag inte är ensam om att känna. Och mitt i allt så är jag så tacksam över det för jag känner att det gjort mig ett en bättre individ, jag vet mer vad jag vill, tycker är viktigt och vill uppleva i min vardag och mer i livet.

Jag tror också att min reselängtan är ännu större då vi i mars skulle ha åkt till Irland, vi hade väntat i 6 månader på avresedatumet och några dagar innan vi ska åka så stängde dom ner hela Irland. Det var så nära men självklart helt nödvändigt och förståeligt.


Denna tiden som är nu ser jag som ett perfekt tillfälle att researcha vart och hur jag vill åka när det väl blir rätt tid. Ser det faktiskt som en del av det hela och något jag verkligen tycker är roligt.


Vart är ert bästa resmål? Och hur gillar ni att resa?


/ L

Gillar

Kommentarer