Nu går allt trögt! Tappat motivationen för längesen och den har inte riktigt kommit tillbaka än!
Jag går inte längre ner i vikt utan står ganska still! Usch va tråkigt! Tränar på gör jag iaf 2-4 gånger i veckan men de lixom händer inte så mycket!
Funderar på att prova mättande dag på Viktväktarna istället för att räkna poäng som jag gör nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Nu va det otroligt längesen jag skrev! Har hänt en del! -15,2 visar vågen nu! Har dessutom börjat träna på Friskis & Svettis och kört 2 pass as roligt! Snart är det jul med jag brukar inte gå upp så mycket då faktiskt.

  • 38 Readers

Likes

Comments

Hej svejs!
Nu va de längesedan jag skrev! Har vägt in min några gånger nu och de visar iaf minus på vågen och tur är väl det!
När man är med i Viltväktarna så finns de många åsikter om de! Fast de finns de ju om alla "dieter" egentligen! Fast med VV så går man ju faktiskt inte på någon diet! Jag får äta precis allt fast med måtta! Och portionerna jag äter är oxå stora!
Jag har provat länge att gå ner i vikt själv men de funkar inte så bra. VV har hjälp mig med att gå ner och de funkar hur bra som helst! Jag måste ha den där coachen som väger in oss där i Borlänge för att jag ska gå ner! -8,7 kg har jag gått ner på 7 veckor och är super nöjd!
Jag kan nu ha min vinterjacka hur bra som helst och min vår/höst jacka sitter oxå bra nu! Jag kan knäppa mina arbetsbyxor 😝 och ska snart be om en storlek mindre på min arbetströja!

Hej svejs

  • 50 Readers

Likes

Comments

Skepp å hoj va tiden går fort! Va ett tag sen jag skrev nu! I tisdags var jag på invägning igen. Gick bra det va -1,4 kg så sammanlagt på 4 veckor så är det 5,5 kg!
Idag var jag ute och gick med! Bilden ⬆️ är från idag. Är hur nöjd som helst. Har provat massa olika recept och det mesta har varit super gott!!

  • 42 Readers

Likes

Comments

Hej svejs!
Är hemma idag med lilla Frank! Han håller på att hosta lungorna av sig stackarn! Har ringt så vi ska få en tid hos doktorn för att kolla hostan och dom rinnande ögonen! Livrädd att de ska vara nån allergi. Imorn ska han få prova gå på dagis igen (förskolan)!
Imorgon är det invägning igen! De ska bli kul att se resultatet! Har haft en lite för god helg kanske! Men jag har iaf inte gått upp! Ska försöka mig på en promenad idag med sonen så han får sova lite ute tror jag! Han brukar få en bättre andning då!

  • 53 Readers

Likes

Comments

Invägningen igår på VV gick bra! -1,3 kg! Så sammanlagt har jag gott ner 2,7 kg på två veckor! Känner mig ganska nöjd iaf! Jag är tyvärr en sån människa som vill att allt ska hända fort och jag vill se resultat på en gång!

Men jag försöker att tänka långsiktig och försöker vara nöjd med de jag gjort! Börjar märka lite på min jobbtröja att den inte sitter åt lika mycket!
Har ju som sagt inte tränat jätte mycket heller! Ska så fort ja kan sen köpa en träningskort på Friskis&Svettis så jag kan börja träna mer! Jag är så himla mörkrädd så jag vågar inte gå ut och gå på kvällen!
Nu ska jag fortsätta jobba och sen efter jobb blir de att hämta hem min underbara son!

Likes

Comments

Har varit ute och promenerat 3,72 km nu på kvällen! Känner mig riktigt engagerad på att gå ner i vikt nu! Det va riktigt skönt att komma ut!

Imorgon är de tisdag igen och invägning igen! Ska bli så kul! Måndagar och tisdagar är nått man ser fram emot nu!
Idag blev det torsk med örter,citron med grönsaker lite potatis ovh en sås på kvarg och pepparrot i riktigt gott! Nu ner i källaren och riva lite och sen duschen! Och kl 21.00 ska ja se det okända!

  • 62 Readers

Likes

Comments

Nu har jag varit ute och gått en promenad på över 4 km!! Skönt väder var det med! Nu har jag precis lagt ungen för lite vila! Sitter med en kopp kaffe hemma hos svärföräldrarna! Längtar till tisdag med för en ny invägning!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Va på invägning idag -1,4 kg. Hade vela gå ner mer men de är som det är, jag har ju ändå inte motionerat så mycket heller.
Nya tag denna vecka och försöka att ut och gå mer. Imorgon ska de inhandlas massa mat och sedan äta tacos! Ska försöka att komma ut och gå med!
Denna dg har inte bjudit på så mycket mer skoj, har varit på jobbet och sedan hämtat sonen på dagis! Hem och laga mat och sedan iväg igen. Nu sitter jag i soffan med lite gurkstavar och morotsstavar och kollar lite tv!

  • 79 Readers

Likes

Comments

Ny vecka och ny blogg!

Jag hade tänkt skriva lite om min tid nu med viktväktarna och min viktnedgång och även lägga upp lite goda recept!

Jag hoppas på under min tid hos VV att den kommer gå bra och att jag kommer nå min målvikt! Jag vill kunna bada med min son utan att skämmas och att komma in i min förlovnings ring utan att behöva förstora den.
Imorgon ska jag vägas in igen då har de gått 1 vecka sedan jag gick med! Hoppas på 3 kg iaf men bara vågen visar på minus är jag glad! Nu ska jag ta och arbeta lite på jobbet!

Likes

Comments