Det blev inte av igår att jag skrev något mer. Jag var så himla trött och sur när jag kom hem från jobbet, så jag somnade av en stund i soffan. När jag vaknade var jag ännu surare 👎.
Kollade även på hockey igår kväll, som gick skit.. Så då tog jag mitt sura humör med mig och lade mig för natten.


Idag skiner solen, så jag ska gå ut och se om man kan börja stöka med något i trädgården, nu är det verkligen vår! 😍

Tack så länge, puss! - C 💛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att gå till jobbet. Har intagit dagens medicin och hoppas att dom inte ska svika mig idag 👍🏻
Jag tänkte skriva lite längre senare.
Tack så länge, puss! - C 💛

Likes

Comments

Hej!
Jag tänkte att jag skulle starta en blogg, där jag kan skriva om mina problem och det är ingen egentligen som behöver varken läsa eller bry sig, samtidigt som jag någonstans i mitt huvud hoppas kunna hjälpa någon ensam endosjäl därute. Någon som kanske känner sig lika vilsen som jag gjorde när jag en gång fick min diagnos.

För att berätta lite om mig själv.
Jag är 21 år gammal, bor i en liten by i Dalarna och arbetar som undersköterska. Jag fick min diagnos som nittonåring och har sedan dess försökt komma på olika behandlingar som kan lindra mina besvär. Jag har haft problem sedan jag var ungefär 14 om jag inte minns helt fel, och har sökt hjälp väldigt många gånger... Jag ska berätta i ett annat inlägg om hur min endo upptäcktes, och hur mitt liv har sett ut sedan dess.

I den här bloggen kommer jag (förhoppningsvis) komma ihåg att skriva lite om mina dagar, mina krämpor, mina mediciner och hur min vardag ser ut med min endometrios.

Så, nu återstår det helt enkelt att se om jag får ihop några läsare!

Tack för den här gången, puss! - ​C 💛

Likes

Comments