#JagTipsar

Innehåller affiliate-länkar
Tänkte tipsa alla tjej med torr och känslig hy om en underbar foundation!

Alltid när jag använder foundation så får jag som en torr sprucken hinna i mitt ansikte. Då jag är väldigt torr och känslig i min hy. Men så var jag hos en tjejkompis som har samma problem som jag att de bara spricker när hon använder foundation. Då fick jag tipset av henne att jag skulle testa Lumene CC-Cream. Och nu när jag använder mjukgörande ansiktskräm och CC-creamen tillsammans så får jag en helt fantastisk känsla i ansiktet. Blir inte torr och får inte den här sprickande känslan av foundationen.

Så ni tjejer som känner igen känsla som jag beskriver. Tycker jag verkligen ska testa deras foundation helt underbar är den. Tipsar även till er andra som inte har dessa problem. För älskar verkligen deras produkter.

Ni hittar den på Bangerhead för 149KR plus att dom har 20% på all make up just nu så passa på att gå in å klicka hem en!

https://www.bangerhead.se/lumene-cc-color-correcting-cream-light-30ml?gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmYzFfMXlxak61vkjbyJtMgxf_oVOmHcp4WbmcVBKY2JQst12qeXHe0aAgZaEALw_wcB
XoXo Endlessly

Gillar

Kommentarer