#Answer

I fredags avslutades min lilla frågestund som jag hade. Fick in en del spännande frågor. Fick en fråga angående att svara på alla frågor i en video. Lovar att jag ska lösa det till nästa omgång. Men denna gången så svarar jag i text!

Här kommer frågorna

#1 Från Marit

Vad tycker du om ditt liv just nu? Är du där du skulle sett dig själv 10 år sen? Har du några framtidsplaner där det gäller jobb,din dotter osv? Är du nöjd med ditt liv?

#Svar

Jag tycker mitt liv är helt okej just nu. Alla har vi våra upp och ner gångar. Har haft det ganska tufft ett tag men de börjar vända. Om jag e där än. Nja asså jag vet inte jag tänkte aldrig så när jag va mindre hade väldigt svårt för å se framåt på grund utav hur mitt liv såg ut då. Jag levde i nuet just då. I mitt huvud har jag mycket planer. Jag hoppas kunna genomföra dom men de är en lång väg fram. Men jag ska kämpa så gott jag kan. Gör allt för min dotter och min familj.

#2 Louise

Har du/ni planer på att skaffa fler barn och isådan fall hur många?

#svar

Som läget är just nu när jag inte vet om jag har något jobb och så. Så har vi just nu inga planer på att skaffa fler barn. Men jag skulle gärna ha en lite bebis till. Jag vill max ha 2 barn känner jag.

#3 Louise

Hej, hur är ditt önskande om ditt liv i framtiden? Vart vill du bo?har du några planer med jobb och sådant? När ska din dotter börja förskolan? Hur känns det att hon ska börja på förskolan? Kan du inte göra en film där du sitter och svara på alla frågor? Vart bor du nu? Vad gör du om 5 år? Hur känns det att vara ”ung mamma”? Hade du velat jobba med bloggen? Vad är ditt drömjobb?

#Svar

Oj det var en svår fråga. Jag vill så himla mycket med mitt liv. Jag hade velat flytta till en helt annan stad typ Sthlm. Bygga mig ett stort fint hus. Jag älskar ju engelska hus så det hade vart en dröm. Jobb e så himla svårt jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med. Finns ju så himla mycket jobb som man hade kunnat tänka sig. Men typ någon bilbutik. Receptionist eller något liknande. Nova ska börja på förskolan i början på Januari om vi får någon plats. Är sjukt långa köer för att få plats. Annars så får vi hitta en dagmamma hon kan vara hos. Asså jag e mest rädd att hon ska bli så himla sjuk för alla hemska bakterier som sprids på dagis. Eller att dom inte tar hand om henne som dom ska. Att man ska komma till dagis å hon har slagit sig illa så har dom inte hört av sig. Jag gör gärna en video nästa gång. Just nu bor jag i lilla lerum med min sambo och Nova då. Om fem år så bor jag i hus och lever livet med min familj. Detta med ung mamma vet jag inte riktigt. Jag tycker inte jag e en riktigt ung mamma. 22 år tycker jag är ganska normalt.. Men tycker de är rätt skönt för man ha mer ork när man är ung. och man får njuta mer av hennes liv innan jag blir gammal. Hade jag lärt mig lite mer hur en blogg fungerar och kanske fått mer läsar absolut att jag hade velat göra det. Tycker det är jätte kul att få respons och visa er olika tips å vad jag hitta på i min vardag. Mitt drömjobb är att få jobba med bilar kanske på en racingbanan. Hade vart helt underbart att alltid få hör ljudet från motorer och känna doften från avgaserna!

Detta var alla frågor som jag fick. Jätte kul att få svara på era frågor. Tycker det är mysigt att få sitta och klura lite på era frågor. Är det något jag missa så får ni säga till! Nu måste jag redigera klar med alla bilder i från Novas kalas. Ha en toppen Söndags kväll

CiaoCiao


XoXo Endlessly

Gillar

Kommentarer