I lördags stod jag på startlinjen för Mud Run i Nödinge igen. Inte lika kallt i år som förra året men galet mycket lerigare. Då jag har världens sämsta kondition (försöker jobba på de) så var mitt enda mål att komma i mål. Vilket jag gjorde på tiden 1.35 vilket jag är nöjd med. Jag och brorsan startade i sista startledet och det är ju då det är som lerigast så de var kämpigt att traska, krypa, slita sig igenom alla träsk på vägen men helt sjukt kul! I mål fick man en riktigt snygg medalj runt halsen och hemma i soffan på kvällen slank ett välförtjänt glas vin ner (och lite godis) :).


Jag är självklart redan anmäld till loppet igen 2018 :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hade turen att få vara en av de 300 som fick testspringa Mud Run förra året. I och med de fick jag en VIP-inbjudan till årets race som går av stapeln 23/9. Min vapendragare blir även i år min bror Daniel. Det kommer inte gå fort och jag kommer inte göra de snyggt men med hjälp av Daniel kommer jag ta mig i mål även i år.

Likes

Comments

Jag gör de inte snabbt och jag gör de inte snyggt men jag gör de... Har kommit på att jag tycker det är sjukt kul med OCR lopp och därför (när jag fick med Hanna påt) så passade jag på att anmäla mig till Nordic Race i Malmö den 21/10. Innan dess skall ett MudRun genomföras med bästaste broder Daniel den 23/9.Likes

Comments

Till Maritiman extreme challenge!

Jag har suktat efter medaljen LÄNGE (så jäkla snygg)

Men jag har inte vågat anmäla mig av rädsla framför allt för klättringen upp för jagaren. Men vinner man en startplats så måste man ju starta. 5,6 km (isch) och ca 125 hinder senare så står jag med medaljen runt halsen och ett lyckorus som heter duga. Jag klättrade upp för Jagaren Småland!!! Hyperventilerandes och livrädd men med hejjarop och världens gulligaste funktionärer uppe på båten som hade stenkoll på de lilla nervvraket på väg upp så lyckades jag ta mig dom ca 8 meterna upp och även hoppa dom ca 4 metrarna ner i andra delen av båten. Hejja Mig! :)


Likes

Comments

Jag var på trendkväll i Göteborg i förra veckan. Den anordnades av Damernas Värld. Det bjöds på trender från förr och trender för kommande säsong. Det serverades wraps och vin/alkoholfritt och var över lag en trevlig kväll. Med sig hem fick man självklart en goodiebag.


Likes

Comments

Joline vann ett bokpaket i en tävling som ICA Maxi anordnade. Vi åkte upp en sväng till Trollhättan för att hämta hem priset. Joline pratade om de hela vägen upp men på något sätt lyckades hon missa att vi hämtade de så därför hålls de gömt tills dess att tomten kommer på besök 😜.


Likes

Comments

Som sagt så hade jag och min bror lyckats få plats i Mud Run som är ett nytt lopp som skulle testas. Det är ett samarbete mellan Göteborgsvarvet och Military fitness som förhoppningsvis blir återkommande varje år. Det var ett 6 km långt lopp i terräng genom vatten och vallgravar och träsk :). Det var tungt men sjukt roligt och blir det så att detta blir till ett "riktigt lopp" så kommer jag definitivt stå på startlinjen fler gånger.

Likes

Comments

Blev som sagt en sväng till Stadium igår som hade "Head start" kväll inför Vasaloppet. Med sig hem fick man en Goodiebag vilket ju alltid är trevligt :).


Fick för övrigt kartan inför lördagens Mud Run igår och jag säger bara herre jävlar de kommer bli tufft 😊 Men även jäkligt kul att testa på nått annat än bara barmark och löpband.

Likes

Comments

2017 närmar sig med stormsteg och det var dags att införskaffa en ny kalender. Valet föll på en från Topphälsa, hade samma i år och tycker den är perfekt så varför ändra på ett vinnande koncept. Har redan hunnit fylla på med 2 evenemang och ett par lopp så den kom i rätt tid.

Ikväll skall jag och min partner in crime Catrin på Vasaloppskväll på Stadium, skall bli kul.

Likes

Comments

Idag blev de bio med Joline, vi gick och såg Trolls. Joline skötte sig jätte bra och vi fick sett hela filmen. Jag tyckte filmen va mysig, dock hade jag lite högre förväntningar på den eftersom de va från samma team som skapade shrek. De va inte så mycke humor i den som jag hade hoppats på men helt okej ändå.

Efter bion blev de fryspizza, min nya favorit med seranoskinka MUMS!


Efter att jag tryckt i mig pizzan och hade precis tagit fram chokladkakan fick jag ett sms "träna?" Absolut blev mitt svar så de var bara att lägga undan chokladen och dra till gymmet 😀 Tack Annika!!! 💜

Likes

Comments