Jossan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er, hur mår ni? Jag ligger i min säng som jag gjort hela den här veckan med hopp om att bli frisk. Har levt på flera koppar vanilj te och modern family hela veckan. Har besökt läkaren fyra gånger och fått ny medicin två gånger och har mått dåligt konstant hela tiden men nu är jag på bättrings vägen och jag hoppas att det håller i sig. Vill tillbaka till skolan och inte vara instängd hela dagarna.

Ville bara uppdatera er lite eftersom att det inte varit så mycket som hänt här på senaste. Ha det så bra tills vidare så lovar jag att vi hörs snart PUSS

​JossanLikes

Comments

Agnes

Hej på er, tänkte dela med mig lite av vad jag gjorde idag och igår. Igår (fredag) var jag såklart i skolan. Våra fredagar känns alltid jätte långa och jobbiga eftersom vi har matte, svenska och engelska och dessutom en håltimme som är 1 timme och 40 min. Jag slutade i alla fall 14 och efter det mötte jag upp min kompis Wilma för våra familjer skulle käka middag senare på kvällen. Vi köpte lite smått och gott och drog sedan hem till Wilma där vi sedan åt lasagne med våra familjer, de va jättemysigt och jättegott!!

Idag (lördag) så vaknade jag 12:30 och insåg att jag då hade sovit 13 timmar även lördag, men de behövs sover inte jätte bra i veckorna så... Sedan åkte jag i alla fall och övningskörde och handlade med pappa. Nu ska jag käka så vi hörs en annan dag, puss!!

Likes

Comments

Jossan

Gäsp.. Den här dagen och gått så långsamt och har längta efter min säng hela dagen. Började dagen med en lång engelska lektion och slutade dagen med en franska lektion och försökte att hålla ögonen öppna. Direkt efter att jag kom hem så sov jag i en timma vilket var väldigt skönt. Nu ska jag snart kolla ett avsnitt av modern family med en kopp te och mina honungs halstabletter eftersom att jag haft ont i halsen hela dagen (suck).

Puss och godnatt


Likes

Comments

Agnes

Det här hade jag på mig idag. Gillar verkligen kjolen, känner att det redan har blivit en favorit inför hösten och vintern. Köpte den i somras på hm så vet ej om den finns kvar.

Idag har vart en väldigt skön dag för jag hade bara en lektion, spanska prov och sedan en föreläsning på två timmar som va ganska seg. Vi slutade i alla fall tolv och sedan åkte jag med några i min klass till forum en stund och sedan åkte jag hem till Jossan och käka med henne eftersom den lyx liraren hade studie dag.

Nu måste jag skynda till bussen och hem och plugga, hörs sen!!

Likes

Comments

Snygga höstjackor ifrån ZARA

Likes

Comments

Kul att ni har hittat hit både för er som känner oss men lite extra för er andra. Hoppas ni ser fram emot att följa två 16 åringars liv. Vi kommer att dela med oss om allt möjligt, vår vardag och lite annat helt enkelt. Ha det så bra tillsvidare, vi hörs!! 


Likes

Comments