Det är inte varje dag man kommer på en sån sak som att starta en blogg där ingen vet vem du är, allt för att man ska kunna skriva av sig utan att bli dömd.


Tanken på upp eftersom att jag har en ganska komplicerad familj, för övrigt mamma och två syskon. Av syskonen är jag äldst och låt mig säga, det är inte lätt. Jag är det svarta fåret, den ingen tycker om eller vill vara med, MEN när man blir hembjuden så slickar man arsel. Och tyvärr är jag både för dum och för snäll för att säga ifrån. Jag gör tyvärr ofta saker trots jag inte vill för att jag inte vill såra andra.
Jo, för några år sedan skickades en remiss till sjukhus för att jag skulle utredas för ADHD, inget jag kan säga till någon i min familj för i vår familj finns inte sånt, man har inga såna sjukdomar.
De positiva i det hela är att jag ÄNTLIGEN ska få bli utredd, något som jag märker nu när man gjort utredningen hade behövts långt tidigare i mitt liv, det hade underlättat inom många områden bl a skolan.
Men nu för bara några månader sedan fick jag min diagnos ADHD, det tog mig ganska hårt men samtidigt var det en lättnad. Vissa dagar är värre än andra trots medicinering.
Har inte kommit i balans med medicinerna ännu och mitt mående dalar upp och ner från dag till dag.

Nu under semestertider är det inte heller så lätt att precis börjat med medicinen för läkaren har semester likaså sköterskan som jag skulle träffa en gång i veckan för att vi ska se att just denna medicinen är lämpad för mig. Och just nu kan jag säga att det är ett byte av mediciner som gäller, men man får tålmodigt vänta.

Jag kan väl lägga till eftersom jag skrivit om min familj att jag är 25+, ingår i ett äktenskap och har ett barn, vilket blir min familj det också.

Likes

Comments