Idag har jag testat en ny concealer, jag klickade nämligen hem Makeup Revolutions nya concealer " conceal & define" för någon vecka sedan. Jag har spelat in en first impression när jag testar den, så därför tänker jag inte skriva för mycket om den nu utan ni får helt enkelt titta på videon som kommer ut om några dagar istället! Men visst är förpackningarna hur fina som helst? Love it. Något jag upptäckte när jag satte mig ner för att redigera videon idag var att jag glömt koppla in min externa mikrofon i kameran, både i denna videon och i en annan som jag spelade in igår. Blir så irriterad på mig själv, haha.. Ljudet i min kamera är verkligen SÅ dåligt så därför blev jag rätt missnöjd med videon överlag, MEN jag tänker lägga upp den ändå. Ni får helt enkelt stå ut med att det brusar och ekar i hela videon, lol.

Likes

Comments

Likes

Comments


Hörrni, idag har jag gjort något så roligt! Jag har testat min första vegobox , de var så snälla och kontaktade mig för ett tag sedan och frågade ifall jag skulle vilja testa på en box och SJÄLVKLART så ville jag det! Jag har såklart gjort en first impression video när jag testar och visar alla produkter närmre. Jag ska försöka redigera klart videon så snart som möjligt, för där får ni veta mer vad jag tycker om boxen och alla godsaker som fanns inuti.

Samarbete med Vegobox.

Likes

Comments


Detta är såhär min vardagssminkning brukar se ut nu för tiden
, ser inte ett dugg annorlunda ut gentemot hur det brukade se ut trots att det är en del nya rutiner involverade. Typ cirka den tråkigaste sminkningen ever egentligen, ändå är det denna typen av sminkningar som människor vill lära sig och se mer av.. Har ni tänkt på det? Jag tror nog att de mest pupulära sminkvideosarna på youtube med flest visningar är på just "everyday makeup routines". Ändå tänkte jag fråga er, vill ni se en video på min "uppdaterade" vardagssminkning? Känns väldigt uttjatat kanske..


Produkterna jag använder brukar variera mer eller mindre varje gång jag sminkar mig, men detta på bilden ovan är några av de produkterna jag oftast räcker mig till, några är gamla och några är nyfunna favoriter. Vilka är era favoritprodukter i eran sminkkollektion? En av mina nyaste favoritfoundations är Tikei's mineralfoundation! Det är också den jag oftast använder nu för tiden. Finns så otroligt många fördelar med en foundation i puderform. Dels så är det väldigt snabbt och enkelt att applicera, och sedan så är det så smidigt att man bara kan bättra på under dagen ifall det skulle behövas utan att man behöver se ut som en kaka i ansiktet. Dessutom så slipper man det där extra steget med att lägga puder ovanpå, vilket gör att man sparar en del tid. Föredrar ni flytande eller puderfoundation?

Likes

Comments

Vi har blivit med TV! Tog ju bara sisådär 6 månader här i lägenheten utan TV, men nu äntligen så har vi en. Har dock inte fixat några kanaler eller så än, känner att jag är rätt oteknisk så det får faktiskt någon annan ordna med, haha. Men så underbart att kunna se på netflix, youtube, serier och film på en TV och inte en liten datorskärm som vi gjort innan.

Vi börjar faktiskt få ordning mer och mer nu här hemma, sakta med säkert börjar jag känna mig väldigt nöjd och jag trivs bara mer och mer. Så härlig känsla ändå. Den senaste veckan har varit ganska lugn, förra veckan alltså. Har jobbat lite, och varit hemma och bara tagit det lugnt en del, sen i helgen så åkte vi till Ljung och hälsade på mina föräldrar och senare hos en vän. Helgen bara flög iväg.. As usual. Vad har ni hittat på i helgen?

Likes

Comments