Nu är jag tillbaka igen, nu slänger jag upp dom första...

Haha denna skäms jag verkligen över ...

Spadern ser ut som ja vet inte vad? men den ska fixas så snart som möjligt.
Emy blev faktiskt okej tyckte jag.

Bart i simpsons, han blev oxå helt okej förutom att munnen blev för tjock och ögat lite konstigt.

Lisa i simsons, helt okej.

En döskalle med gasmask, den är jag faktiskt nöjd med förutom att den linjen som går ner från huvudet ser ut som en kråkfot eller nått...
Den ska fyllas i senare också, gasmasken ska bli svart.Här va mina första tatueringar än så länge, det är bara och träna & träna men hoppas ni tyckte någon är duglig iallafall för detta är ju ändå bara 6e gången jag håller i en tatueringmaskin!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag grejat om lite på min header till bloggen, vet inte hur jag ska ha den riktigt men denna får duga så länge.
Lovade även igår att jag skulle lägga upp bilder på mina första tatueringar idag och dom kommer upp här om en liten stund.

Sen sitter jag och funderar på vad nästa tatuering ska bli, nån som har något förslag på vad man kan göra som inte är för komplicerat?
Helst mycket linjer så jag kan fortsätta att öva på linjer.


Tipsa gärna med bilder!

Likes

Comments

Hejsan, Nu har jag öppnat en blogg som jag ska dela mina tatueringar som jag har gjort och kommer att göra och ni kommer kunna följa mig här och se resultat, hoppas ni kommer att komma in och kolla och följa min resa här.

Imorgon kommer mina första tatueringar komma upp, haha det kommer bli pinsamt men alla är vi nån gång nybörjare på saker, vi hörs!Likes

Comments