🌾☀️Vecka 29 🌾☀️

Hej! Hur har er vecka varit?🌾☀️😇
Jag har hunnit med en hel del, i måndag tog jag tre olika badsjöar på samma dag, gick på loppis och sen vaccinerade jag mig. En helt okej dag även fast jag hade ont i armen ett tag.

Så fort jag kvicknat till efter vaccinet någon dag senare så åkte jag såklart till Brandts bärplockning när jag var sugen på hallon. Är inte det ett sommarmåste? Hallonen var stora som jordgubbar och dessa använde jag som topping när jag gjorde jag en brownie med mörk choklad och ganache! Kan tyvärr inte länka något recept för fick sammansvetsa olika recept när jag såg en härlig bild på instagram som jag ville efterlikna 👩🏻‍🍳

Vi tog en sväng till Gävle i slutet av veckan för en utekväll med Maja och Viktor! Lönehelg och värme betydde tydligen mycket folk och lång kö, men in kom vi tillslut!

En riktigt härlig kväll! Vi drog sen vidare för att spela biljard och hänga på andra ställen🙏

💕Stormy💕 Kattungen som var lika mjuk som silke!

Cykeltur ute på Skäväs vägar - påväg till en examensfest för Freddies bästa vän 🥂

Sist av allt så spurtade jag ut till Elins sommarstuga (efter att ha råkat somna hemma en stund… Sliten etc haha) för att hinna umgås en timme innan hon åker hem igen. Den jäveln har man knappt hunnit sett denna sommar! Måste bli ändring på det!

För att avrunda veckan har jag myst hemma denna kväll, ätit middag i lugn och ro och plockat en kvällsbukett från min lilla miniträdgård. Mina dahlior blommar och bjuder på otroliga blomster varje dag 💕🌾🙏

Ha det bäst!

Gillar