Snorkling i Menies


Den här fantastiska dagsresan höll vi på att missa totalt då vi tog fel buss åt fel håll på morgonen. Vi väntade tålmodigt när flera bussar åkte förbi, men när resten av alla britter som stod vid hållplatsen gick på, så tänkte vi att det måste vara rätt... Tuis reseledare med blå tröja (en grekisk busskontrolant) stod där och dirigerade folk ombord. Klockan var lite över 10 och vi ville verkligen inte missa bussen bi väntat på i 20 minuter... När vi klev på stängdes dörrarna bakom oss och iväg for vi - åt helt fel håll. Man kan väl säga att jag fick lite av ett sammanbrott där när denna grekiska dam ville ha våra pengar och jag insåg att detta var heeelt fel. Vi hoppade av bussen så snabbt som möjligt och fick alltså SPRINGA tillbaka i gassande sol och med packningen på oss. Den rätta bussen körde om oss och jag viftade med solhatten för allt jag var värd. Men förbi oss körde den och fortare sprang vi :/ Som tur var stannade den längre fram och väntade in oss! Ut kom en skrattande grekisk reseledare och sa att vi redan klarat av morgonens work out. Vi var sjuuukt tacksamma att vi kommit med bussen trots allt, och denna sköna snubbe skojade med oss under hela resan under dagen. Jag tror han gillade oss för att vi bjöd på oss själva och vi gillade honom av samma anledning. En riktig toppenkille som räddade vår dag!

Snorklingen och båtresan var underbar! Vattnet skiftade i ljusblått, turkost, grönt och mörkblått. Vi fick höra om klipporna och människorna som bodde där för flera hundra år sedan.
Det blev också lite av en komedishow med reseledaren som skämtade så mycket också, eller ja, kanske jag som är lättroad bara ;)Gillar