Räddad av Joakim Lundell och inoljade bringor

Halloweenpyssel har stått på agendan iår!
Jag har ju haft en hel del otur när det kommit till halloweeen, sån otur att jag knappt törs jinxa det och berätta när det snart är halloween igen 😂 Men det ska jag förstås göra ändå för att ni ska få lite härligt content!

För två år sen söp jag omkull och överdoserade lite smått på koffeinpiller och spydde som en gris på klubben. Artisten för kvällen var Joakim Lundell, eller Jockeboi som han hette förut. På vägen ut var det fullprppat med folk som var påväg ut, tänk er öängst fram på en konsert. Såklart råkade jag hamna precis bredvid Joakim och hans livvakter, trots att det fanns så myckelt folk på liten yte. Runt oss fanns alla galna fans som skulle komma fram och ta på honom och ta selfies och kanske få en kram. Det enda jag kunde tänka var: Spy inte på Jockeboi nu....
Jag försökte för allt jag var värd att komma därifrån, men lyckades inte. Strömmen gick ju mot mig då. Jag använde all min koncentration för att inte kräkas - eller svimma för den delen!
Någonstans där såg Mr Lundell att jag grät och hade tyst panik och han försökte då prata med mig och trösta mig.... :) Han bestämde sig för att ge mig sin livvakt som ledde ut mig genom folkmassan. Jag kom fram till garderoben och insåg att jag supit bort min garderobsbricka... :) Ingen höjdarkväll om vi säger så haha!

Förra året var jag på en hemmafest i Stockholm och drack för lite istället (tro mig det var så) och somnade i värdens säng - iklädd skellettdräkt och smink. Jag vaknade av att några tjejer hade en sexig photoshoot i fotändan, rakt ÖVER mina ben. Inoljade bringor med rapsolja från köket hade en tjej, för hon skulle få den där killen hon hade på kroken att bli sugen. Jag bländades av blixtrar från kameran och där i bakgrunden låg jag - ett skelett, nyvaket och förvirrat. När jag vaknade nästa dag hade jag fått en allergisk reaktion av sminket i ansiktet :) när jag ringde kry på FaceTime hade mina ögon svullnat så kraftigt att jag knappt kunde se någonting alls :)

Gillar