Mitt nya husdjur!!!


De senaste dagarna har jag inte kunnat sova så bra på natten - pga en ganska rolig och spännande sak faktiskt: jag ska skaffa husdjur!!! Haha det är lite roligt faktiskt över hur pass peppad jag är att ta hem min gulliga !!kattunge¡¡, jag har faktiskt drömt om det tre nätter i streck... (Ja det är okej att skratta om man vill😅)
Känns som en så rolig glädjepunkt i mitt liv nu mitt i det mörkaste november.
Jag får ta hem henne först om drygt två veckor, för att dom små krabaterna måste ju vara 12 veckor innan dom får skiljas från sin mamma, och sen ska den ju chip-märkas också såklart. Men jag har träffat henne för två dagar sen och jag blev ju kääääär.... Trodde aldrig, aldrig, aldrig att jag skulle tycka om en katt på det viset? Men ja, man kan ju förvåna sig själv tydligen.
Igår åkte jag och min familj till ÖB och köpte allt det där roliga man måste ha till en kattunge. Leksaker, mat, kattbädd, transportbur osv osv osv

Jag säger alltså förlåt (och varsågod) på förhand för alla kattbilder som kommer synas på denna blog och mina andra sociala medier den närmaste framtiden... men det är sånt som ni helt enkelt får tåla ;)

KramHär är några väldigt suddiga och dåliga (men extremt söta) bilder på tussen, som jag måste dela med mig av

Gillar