Kaos i köket, inställda planer och att föda barn

Det är mitten på maj och snön kommer på besök några gånger per dag, som ett småsyskon som vägrar släppa taget om ens ben. MENMEN snart blir det väl solsken igen för oss också. Vi får hoppas på en fin sommar nu när alla tillställningar och konserter är inställda :/ Så kan man åtminstone ligga på stranden en heldag menar jag... Hur mår ni i karantän? Ni (jag) utan jobb? Ni som är sjuka? Skickar kramar till er oavsett.

Även om jag fick till en snygg lunch så var det kaos i kulisserna, det var vitlöksskal överallt (Har en katt som väldigt gärna vill vara med), hummus var kladdat här och var och dessutom hade jag lagt avokadopåsen på en varm platta så att alla 6 avokados fick sig en härlig mosig stekyta på skalet.... :) :) :)

När jag står och gör min lunch (kycklingsallad med avokado!! fetaost!! oliver!! och hummus!!) så jag får ett meddelande från min högstadiekompis. Hon fick igår en frisk och helt underbar bebis! Jag blev så så så glad att de båda mådde bra och att nu en liten flicka kommit till världen. Hur märkligt är det inte när ens högstadiekompisar börjar få barn? Väldigt märkligt skulle jag säga. Men väldigt väldigt roligt också såklart. Vad jag vet var hon först i klassen iaf. Ser fram emot att hälsa på dem när denna pandemi lugnat ner sig

kram

Gillar