Har ni hört?


Här sitter vi på insidan av en tvåa timme in och timme ut och väntar på att viruset ska klinga av. Idag känner vi ingen lukt alls, upptäckte vi efter några dofttest med näsan ner i kaffepulvret och vodkaflaskan. Vi får hoppas att doftsinnet kommer tillbaka för detta var ju lite trist faktiskt.
Det enda man kan och orkar göra dessa dagar är att streama film, serier, musik och att leka fetch med katten. Så därför har jag lite tips på lite av varje

Serie

Queens Gambit - En toppenserie som jag slukade i två sittningar! Riktigt bra! Fått för mig att jag ska köpa ett schackbräde nu också - typiskt mig.

Kärlek och Anarki - SUper. Jättebra. Toppen. Great! - Vad mer ska jag säga? Det uppstår en sexual tention mellan en tjej och en yngre kille - något som är förbjudet då hon är gift.

Ozark - Lär mig allt om att tvätta pengar och att undvika att bli mördad av knarkkarteller. Fantastiskt. Denna serie är i full gång att konsumeras as we speak.

Musik

You should be sad - Halsey Jag såg en tiktok (döm inte mitt tiktokande) där det stod att Halsey blev bedragen av sin pojkvän och där sattes en boll i rullning av en rad fuck off-låtar hon började skriva.. Det var någonting med det som klingade bekant....

Mood (Remix) Det är något med denna låt som fått mig konstant nynnandes på texten

Podcast

Ursäkta, avsnitt 36 - Bråk på Johannes födelsedag och Edvins äckligaste historia någonsin. Ja vad ska man säga? Ingenting för de kräsmagade eller lättchockade.

Ursäkta, avsnnitt 34 - Tjocka kompisar och Edvin kan inte få stånd

Daddy issues, avsnitt 93 - Ordentligt påskinkad. Julia och Julia kan vara de mest icke PK människorna i podcastvärlden. Något med deras hetsiga samtal får mig alltid att come back for more.

P3 Dokumentär - Förbudet mot barnaga. Viktig och intressant allmänbildning!

Om ni också sitter i karantän och drömskt längtar efter snö och allmänheten så kan ni kika in någonting av dessa guldklimpar. Ha det bäst!

Gillar