En oas av grönska

Denna söndag har jag planterat om blommor och sått frön! Hur mysigt!!? Jag var igång våren och sommaren 2018 och sådde frön massor med frön och eftersom att den sommaren var helt brutalt varm så klarade mina stackars frön verkligen inte trycket när jag jobbade så långa dagar också och inte kunde ge dem vatten... Så jag har väl varit besviken i två år nu hahah. Men nu så, nu är det dags igen.

Och ni.....? Ni hänger med!!!

Lite gullranka jag fått av min mormor att plantera om i egna små krukor. I typ två veckor försökte jag rota dem i varsitt glas med vatten, men bladen bleknade och stjälken svartnade?! Det var väl efter det jag gjorde research och läste att de inte alls vill stå i direkt solljus (som i mitt köksfönster) och att de trivs bättre att få rota sig i jord.... Borde kanske tänk på att läsa på lite innan haha? Jag tror att jag lyckats ge lite nytt liv till dem nu iallafall.

Tacksamma rädisor, och Siri.... hon hänger med!

Klev ut på balkongen för typ tredje gången någonsin och tänkte att jag skulle ge den lite kärlek också. Sått lite frön i krukor och borstade av möblerna lite också. Tänkte verkligen göra mitt allt i sommar för att det ska bli en oas av välmående där ute. Mycket grönska och textilier! Så kan jag bjuda alla mina vänner och hela min familj på fika, middag och vinkvällar där ute.

Hoppas att ni har en härlig söndag!

kram

Gillar