Det här gjorde min dag

När jag stod och lagade mat igår så ringde det på dörren. Det var Maja och världens sötaste valp som stod utanför. Jag överdriver inte ens när jag säger att jag fick tårar i ögonen när jag fick syn på honom... Kanske grät jag för att jag har mens, eller så är det faktiskt för att det var den sötaste virvelvinden någonsin som sprang in i min hall? Min katt var ju då mindre nöjd om vi säger sååååå
Jag tog massor av kort och samtliga är suddiga då Ozzy inte ville sitta still utan mest busa haha

Som några av er redan vet så kämpar jag ständigt att stå emot min hundlängtan... Det finns ju ingen så lojal som ens alldeles egna hund. Men även fast man mår så jävla bra av en söt valp så vet jag ju att det innebär sjukt mycket ansvar och uppoffringar... Ja det innebär ju både massor av tid och pengar som ska läggas på en hund - så därför försöker jag dämpa mina hundtankar genom att låna andras. Smart ju?

Förresten så är mitt covid-19 test negativt! Grattis till mig antar jag? Fast kanske hade det varit bra att ha det överstökat när man väl varit isolerad ett tag? Får man tänka så? Aja jag är glad att jag får gå ut och vistas i allmänheten igen.

Gillar